• Свеж
LoveAmoo Детска Послужавник За Патување, Организатор, Детско Седиште За Автомобили, Послужавник За Скут, Маса за Закуски &засилувач; Даска За Суво Бришење Во Автомобил ?
zoom_in

LoveAmoo Детска Послужавник За Патување, Организатор, Детско Седиште За Автомобили, Послужавник За Скут, Маса за Закуски &засилувач;

DEN 300.32

Стока
check Во продавницата

Полиестер, Пластика ??[НАЈДОБРИОТ ПРИЈАТЕЛ НА ВАШЕТО ДЕТЕ] Ако вашето дете е гладно или досадно, го имаме послужавникот што го прави сето тоа од забавување на малите во долг авион, воз или возење со автомобил, до давање некаде за удобно уживање во нивните закуски. ??[ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА] Доаѓа со Велкро мрежа, прилагодлив ремен, држач за таблети и табла за суво бришење. Вашите деца сигурно ќе уживаат во играње игри и други активности со нашата премиум детска послужавник за патување!. ?? [КРАЈНИОТ ОРГАНИЗАТОР] Започнете да ги подготвувате и собирате играчките, храната, чашата и другите додатоци на вашето дете. Овој послужавник за автомобилски седишта ќе ви помогне бидејќи ќе биде носител на работите додека патувате со вашето дете. ??[ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ и СТАБИЛНИ во Споредба со другите слаби нестабилни и краткострани послужавници на пазарот, нашите засилени високи странични ѕидови можат да спречат паѓање на играчки и закуски. ?? [ОДГОВАРА ЗА ПОВЕЌЕТО СЕДИШТА за АВТОМОБИЛИ] ова е многу лесно за употреба бидејќи е компатибилно со повеќето седишта за автомобили. Пренослив детски послужавник за скут со прилагодлив ремен за прицврстување што го прави идеален за патување со автомобил, долг авион, воз или внатре во количката. Ова преносливо и практично биро за скут е одлично за деца во движење.

Поврзани производи..