• Свеж
DINGMING За Телефон Футрола Случај Покритие Вистинска Кожа Мобилен Телефон Појас Футрола за iPhone 11 Pro max,11,XS Max, XR, 8Plus, Телефон Торбичка Футрола Со Клип За Galaxy S21,s20,S20 5G,Забе?
zoom_in

DINGMING За Телефон Футрола Случај Покритие Вистинска Кожа Мобилен Телефон Појас Футрола за iPhone 11 Pro max,11,XS Max, XR, 8Plus, Телефон Торбичка

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Материјал : Вистинска Кожа+Еластична лента Големина приближно : 16*8*1.5 СМ,за i Phone 11 Pro max,11,XS Max,XR,8 Plus,7 Плус,6 плус,6s Плус,За Samsung galaxy s21,s20,S20 5 G,Note10,S10+,S9+,S8+,S7edge,J4+,A10,A41,A50,A50 S,A40 S,A60,M31,М30С,а20,А30,а7,А8+,Ц7,Ц9. Цврст зашиен Појас Јамка Со Клип, тоа може да биде прикачен на ранец или се користи како половината пакет;. Со Џеб На Држачот На Картичката. Еластичните ленти за истегнување на страната може да се сместат на вашите уреди; затворањето На Магичната лента обезбедува цврста брава што го одржува телефонот на место и безбеден. Совршен погоден за патувања, пешачење, возење велосипед, кампување, надворешни и градежни работи. За Телефонска Футрола Покријте Ја Телефонската Торба, Заштитете го вашиот мобилен телефон карактеристикаматеријал : премиум вистинска кожа+ Издржливи еластични ленти за истегнување на страничното Магнетно Затворање;со Јамка за ремен, може безбедно да се закачи на ременот Или појасот Со Метален Клип, футрола за мобилен телефон со јамка за ремен, клип за метален ремен и кука за карабинер; 4 различни начини на носење : Вертикална/ Хоризонтална/ Клип На/ Кука За Качување.Дојдете со ремен за рака за лесно носење,Погоден за работа, кампување, пешачење, качување, живеење на отворено, пешачење; може да се користи како торба за половината, торбичка за појас за комунални услуги, торба за пешачење на отворено или торбичка за патување.

Поврзани производи..