• Свеж
LITHIUM BATTERY LED во центарот на вниманието, автоматско напојување LED осветлување Работа за заштеда на светло заштеда на енергија од 900lm отпорно за заштита на низок напон ?
zoom_in

LITHIUM BATTERY LED во центарот на вниманието, автоматско напојување LED осветлување Работа за заштеда на светло заштеда на енергија од

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Лесно за работа : Кратката ламба на вратот се користи за батерија од литиум со рамен притисок од 18 V - 20 V Едноставно и удобно работење, со IO прекинувач. Долг живот : Измерената моќност е 8 W, температурата на бојата е 6500 K, а дизајнирано е колото за заштита на низок напон. Батеријата 4 A може да биде целосно наполнета околу 8 часа. Заштита на кола : Дизајнирано со 15 SMD LED -фитили, коло за заштита на низок напон, кога напонот е помал од 14,5 V, автоматско напојување за да ја заштити батеријата. Отпорен на прашина и шок : Силен облик на пропуст на компјутер со продолжен животен век до 50000 часа, со штанд од не'рѓосувачки челик, многу силен за поддршка на овој LED светлосен пол со одличен отпор на влијание. Завртки и ореви се изработени од не'рѓосувачки челик за да се спречи 'рѓа. Совршена изведба : Дизајнирана со најновата LED технологија за да обезбеди одличен излез на светлина без да се исцеди батеријата. Направено од трајни LED чипови и пластика. Повеќе заштеда на енергија и ефикасно. Лесно за работа : Кратката ламба на вратот се користи за батерија од литиум со рамен притисок од 18 V - 20 V. Едноставно и удобно работење, со IO прекинувач. Долг живот : Измерената моќност е 8 W, температурата на бојата е 6500 K, а дизајнирано е колото за заштита на низок напон. Батеријата 4 A може да биде целосно наполнета околу 8 часа. Заштита на кола : Дизајнирано со 15 SMD LED -фитили, коло за заштита на низок напон, кога напонот е помал од 14,5 V, автоматско напојување за да ја заштити батеријата. Отпорен на прашина и шок : Силен облик на пропуст на компјутер со продолжен животен век до 50000 часа, со штанд од не'рѓосувачки челик, многу силен за поддршка на овој LED светлосен пол со одличен отпор на влијание. Завртки и ореви се изработени од не'рѓосувачки челик за да се спречи 'рѓа. Совршена изведба : Дизајнирана со најновата LED технологија за да обезбеди одличен излез на светлина без да се исцеди батеријата. Направено од трајни LED чипови и пластика. Повеќе заштеда на енергија и ефикасно. Лесно за работа : Кратката ламба на вратот се користи за батерија од литиум со рамен притисок од 18 V - 20 V. Едноставно и удобно работење, со IO Switch2. Долг живот : Измерената моќност е 8 W, температурата на бојата е 6500 K, а дизајнирано е колото за заштита на низок напон. Батеријата 4 A може да биде целосно наполнета околу 8 часа3. Заштита на кола : Дизајнирано со 15 SMD LED -фитили, коло за заштита на низок напон, кога напонот е помал од 14,5 V, автоматско напојување за да ја заштити батеријата4. Отпорен на прашина и шок : Силен облик на пропуст на компјутер со продолжен животен век до 50000 часа, со штанд од не'рѓосувачки челик, многу силен за поддршка на овој LED светлосен пол со одличен отпор на влијание.

Item Type:
Cordless LED Work Light
Light Source Type:
LED
Light Source Color:
Warm white
Light Source Model:
SMD LED
Luminous Flux:
900(lm)
Shade Type:
Transparent
Applicable Battery:
1 x Lithium battery(not include)
Color Temperature:
6500K
Package List:
1 x Cordless LED Work Light:
1 x User Manual:
Note:
1. Can't be used for power tool battery charging, this adapter is not suitable for any charger. To charge the power tool battery, use the original battery charger. Insert the battery into the battery adapter correctly. Then insert the tools you need to use.:
2. To reduce the risk of serious people injury, turn off the tool and remove the battery pack with the adapter before making any adjustments or removing accessories or accessories. Any unexpected startup can cause damage.:
3. Do not store or carry the adapter with the battery installed to avoid metal objects touching the expose:

Поврзани производи..