• Свеж
Вроден Комплет За Отстранување На Ноктите На Нозете Калус Брич За Бричење На Кожата Отстранувач На Калус Вродени Алатки За Нож На Ноктите На Нозете За Комплет Алат?
zoom_in

Вроден Комплет За Отстранување На Ноктите На Нозете Калус Брич За Бричење На Кожата Отстранувач На Калус Вродени Алатки За Нож На Ноктите

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

●Комбинација од ножеви од 7 парчиња●во пакувањето има 7 парчиња ножеви за различни функции што можете да ги користите соодветно за да ги задоволите вашите различни потреби, многу практичен сет Овие алатки се добро изработени со засечни сечила, што е многу погодно за употреба, и тие можат да ја подобрат вашата работна ефикасност. ●Вродениот Комплет За Точни Алатки За Нокти На Ногата. Ножот Со Наклон ги отстранува преостанатите нокти во коренот на ноктите на нозете при лекување на вродени нокти. Комплетот нож за педикир овозможува лесно држење на различни големини на нокти и лесен пристап до области со тежок пристап. ●Главна Апликација●овој комплет нож за педикир е многу погоден за нега на endогени нокти, паронихија, отстранување на пченка, калус и кутикула. Стругалката за заби во пакувањето се користи за стружење на мртвата кожа на стапалото, шевот на прстите итн. ●Комплет Датотеки За Педикир ● нашиот комплет нож За Нокти за Педикир е изработен од висококвалитетен и издржлив материјал од нерѓосувачки челик, кој е цврст и издржлив, има подолг век на траење и лесно се чисти. Комплетот за третман на стапалата е елегантен по изглед, мек во рака и лесен за употреба. Алатките за третман на стапалата на ноктите на прстите и третманот на стапалата се многу мали и погодни за носење. ●Апликација●датотеките за Стапала се идеални за нега на вродени нокти, паронихија, берење пченка, отстранување кожурци, калус и кутикула; одлична алатка за педикир за уметност на нокти, курс за салон за убавина и домашен корисник; практичен подарок за аматер и маникир за подобрување на здравјето на стапалата. Пилинг За пилинг : стругалката за заби во пакувањето се користи за стружење на мртвата кожа на стапалото, шевот на прстите итн. Главна Апликација : овој комплет нож за педикир е многу погоден за нега на endогени нокти, паронихија, отстранување на пченка, калус и кутикула. Фина Изработка : овие алатки се добро изработени со засечни сечила, што е многу погодно за употреба, и тие можат да ја подобрат вашата работна ефикасност!4. Лесно Носење : Доаѓа Со торба за складирање и лесна, лесно можете да ги понесете овие алатки со вас за да помогнете во вашата работа.

Item Type:
Pedicure Knife Set
Material:
Stainless Steel
Slice Knife:
It is suitable for repairing the cuticle of calluses, calluses, corns and plantar warts on the sole of the foot, as well as the skin scaling, both sides of the deeply cracked crack, and the thickened layer of the cutin of palmoplantar keratosis.
Thin Knife:
suitable for removing various thick toenails
Oblique Knife:
when splitting embedded armor, you can go deep into the root of the armor and take out the residual armor.
Flat Blade:
used for thinning toenails, digging barbs and toenail grooves
Blade Knife:
manicure, break and embed nails
Cuttage Knife:
suitable for pulling calluses, cutting and repairing toenails, cutting and repairing free toenails, and digging warts and corns.
Scraper:
It is suitable for scraping dead skin and dirt between feet and toe seams, and also for relieving itching of feet.
Package List:
7 x knife :
1 x Storage Bag:

Поврзани производи..