• Свеж
Максморал 100 ПАРЧИЊА 1/4 Инчен Нерѓосувачки Рамен Мијалник, 5/8 Надворешен Дијаметар, 304 Подлошки Од Нерѓосувачки Челик Рамни
zoom_in

Максморал 100 ПАРЧИЊА 1/4 Инчен Нерѓосувачки Рамен Мијалник, 5/8 Надворешен Дијаметар, 304 Подлошки Од Нерѓосувачки Челик Рамни

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив и безбеден за употреба Боја : Сребро, РАМЕН МИЈАЛНИК ПРОЕКТ : 1/4", ОД : 5/8". Рамниот мијалник може да се користи за растерување на притисокот врз површината на лежиштето на прицврстувачите како што се завртките и заштита на површината на поврзаните делови. Покрај тоа, може да го намали триењето, да спречи истекување, да изолира, да спречи олабавување итн. Овие солидни рамни подлошки се идеални и за електрични приклучоци за апарати за домаќинство и комерцијални апарати, автомобили и бродови. Пакетот вклучува : 100 парчиња, што е доволно за да ги задоволи вашите потреби. Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив и безбеден за употреба. Боја : Сребро, РАМЕН МИЈАЛНИК ПРОЕКТ : 1/4", ОД : 5/8". Рамниот мијалник може да се користи за растерување на притисокот врз површината на лежиштето на прицврстувачите како што се завртките и заштита на површината на поврзаните делови. Покрај тоа, може да го намали триењето, да спречи истекување, да изолира, да спречи олабавување итн. Овие солидни рамни подлошки се идеални и за електрични приклучоци за апарати за домаќинство и комерцијални апарати, автомобили и бродови. Пакетот вклучува : 100 парчиња, што е доволно за да ги задоволи вашите потреби. Спецификација : Количина : 100 ПАРЧИЊА Стил : Рамен Материјал За Миење : 304 Големина Од Нерѓосувачки Челик : Внатрешен Дијаметар : 1/4", Надворешен Дијаметар : 5/8 " Карактеристики : 1.

Quantity:
100PCS
Style:
Flat Washer
Material:
304 Stainless Steel
Size:
Inner Diameter
Features:
1. Made of 304 stainless steel material, strong enough and not deformed. In addition, they are resistant to corrosion and abrasion for long-term use even in wet environments.:
2. Flat washers can be used to disperse the pressure on the bearing surface of fasteners such as bolts and protect the surface of the connected parts. Additionally, it reduces friction, prevents leaks, isolates, prevents loosening, and more. These sturdy flat washers are also ideal for electrical connections in household and commercial appliances, automotive and marine applications.:
Package includes:
100PCS 1/4'' Stainless Steel Flat Washer

Поврзани производи..