• Свеж
Додатоци за наводнување на ardwwe 40pcs, конектор за вода за наводнување капка подигање за наводнување, спојки за наводнување, фитинзи за наводнување цевки за наводнува?
zoom_in

Додатоци за наводнување на ardwwe 40pcs, конектор за вода за наводнување капка подигање за наводнување, спојки за наводнување, фитинзи за наводнување

DEN 279.04

Стока
check Во продавницата

Сет за вклопување во наводнување : Направено од траен PE материјал, здрав и практичен, со одлична текстура Конектори за капка по капка : широка применливост, добро запечатување, удобно и безбедно. Комплет за фитинзи за наводнување : Поставување на наводнување капка по капка може ефикасно да се примени на цевките за наводнување до истекување. Фитинзи за наводнување капка по капка : Различни форми, вклучувајќи конектор за мета, конектор за лактот, директен приклучок и приклучок за прстен. Младини за залетување : Наводнување капка по капка одговара мала големина и мала тежина, погодно за складирање и носење. Пакетот вклучува 10 x конектори со директно цевки, споеви на гранки од 10 x Tee 10 x зглобови на лактот 10 x прстенести приклучоци Карактеристики -Материјал : PE наводнување. -Сиза : околу 6,50x4.63inch конектор за наводнување. -Која : Конектор за црево за наводнување со црно наводнување - вкупно 40 парчиња, конектор за директно цевки, спој на зглобот на лактот, спој на лактот и прстен за секој комплет за фитинзи за наводнување 10 парчиња. - Направен од врвен PE материјал што може да биде за термин капе. - Збир на професионални фитинзи за наводнување за пријатели, конектор за црево за вода за наводнување на семејства. - Може да се инсталира безбедно и лесно без лепак, алатки или прицврстувачи за капење.

Поврзани производи..