• Свеж
Водич за Мини Линеарна Шина, Мала Големина И Мала Тежина Професионална Водилка И Затворач Погодна за Повеќето Опрема за Автоматизација.
zoom_in

Водич за Мини Линеарна Шина, Мала Големина И Мала Тежина Професионална Водилка И Затворач Погодна за Повеќето Опрема за Автоматизација.

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ПРЕНОСЛИВ Мала големина и мала тежина, линеарниот водич за шини е погоден за повеќето опрема за автоматизација ПРЕДНОСТ овој минијатурен линеарен железнички водич има добра сила, стабилни перформанси и висока точност. ПОГОДЕН за реклами Погоден за Ender 3, За Corexy, За Tronxy, За надградби НА 3d печатач Kossel и за машини за ЦПУ. ЦВРСТ и ИЗДРЖЛИВ Професионален водич железнички и затворач, кој е цврст и издржлив во употреба долго време. ДВА ГУМЕНИ ЗАТВОРАЧИ постојат два гумени затворачи на секоја страна од линеарниот водич за да се спречи лизгањето на лизгачкиот блок. Овој минијатурен линеарен железнички водич има добра сила, стабилни перформанси и висока точност. Професионален водич железнички и затворач, кој е цврст и издржлив во употреба долго време. Мала големина и мала тежина, линеарниот водич за шини е погоден за повеќето опрема за автоматизација. Постојат два гумени затворачи на секоја страна од линеарниот водич за да спречите лизгање на лизгачкиот блок. Погоден за Enер 3, За Корекси, За Тронкси, За надградби НА косел 3д печатач и за машини за ЦПУ.Спецификација : Тип На Ставка : Линеарен Железнички Водичматеријал : Челичен Модел На Лежиште : Мгн12храил Висина : Прибл. 8мм / 0,3 ширина на железницата : Прибл. 12мм / 0,5 Инсајдерска Нишка : М3пилот Дупка Растојание : Прибл.

Item Type:
Linear Rail Guide
Material:
Bearing Steel
Model:
MGN12H
Rail Height:
Approx. 8mm / 0.3in
Rail Width:
Approx. 12mm / 0.5in
Slider Thread:
M3
Pilot Hole Spacing:
Approx. 20mm / 0.8in
Package List:
1 xMiniature Linear Rail Slide ​Guide :

Поврзани производи..