• Свеж
6 парчиња Држач За торба Кујнски Измет Кабинет За Миленичиња Сортирање Држач За Диспензерот: Организатор Чанта За Чување И Зачувување Дома Повлечете Ѓубре Хартиен?
zoom_in

6 парчиња Држач За торба Кујнски Измет Кабинет За Миленичиња Сортирање Држач За Диспензерот: Организатор Чанта За Чување И

DEN 376.96

Стока
check Во продавницата

Пластика ОРГАНИЗАТОР ЗА ЧУВАЊЕ ТОРБИПремиум материјалот го прави поцврст и издржлив, сепак лесен. КонтејнерИзработен од пластичен материјал од висока класа, издржлив и практичен за долготрајна употреба. КУТИЈА ЗА ЧАНТИ ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ ХРАНАне зазема многу простор, без удирање, не го оштетува ѕидот. ПОВОДНИК Премиум материјалот го прави поцврст и издржлив, сепак лесен. Кофа Изработени од практичен пластичен материјал, многу издржлив и безбеден за долго време на услугата. ОРГАНИЗАТОР ЗА ЧУВАЊЕ ТОРБИПремиум материјалот го прави поцврст и издржлив, сепак лесен. КонтејнерИзработен од пластичен материјал од висока класа, издржлив и практичен за долготрајна употреба. КУТИЈА ЗА ЧАНТИ ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ ХРАНАне зазема многу простор, без удирање, не го оштетува ѕидот. ПОВОДНИК Премиум материјалот го прави поцврст и издржлив, сепак лесен. Кофа Изработени од практичен пластичен материјал, многу издржлив и безбеден за долго време на услугата. Список на пакети 2 х Карактеристики на Кутии за кеси За Отпадоци-Добар асистент за слободна употреба, лесно може да се стави ако не сакате да ги организирате торбите. - Големина( Л ) : Околу 28,00Х13, 00Х3, 50см/ 11, 00Х5, 11Х1, 38 инчи - не зазема многу простор, без удирање, не го оштетува ѕидот. - Хуманизиран дизајн на устата за екстракција, лесен за вадење, многу лесен за употреба.

Поврзани производи..