• Свеж
DVTEL Barbel Neon Sign, Custom Gutbell Fitness Gym Decor Decor USB LED неонски светла, wallид што виси луминисцентна табла, 45x24cm хотел ресторан бар кафуле кафе.
zoom_in

DVTEL Barbel Neon Sign, Custom Gutbell Fitness Gym Decor Decor USB LED неонски светла, wallид што виси луминисцентна табла, 45x24cm хотел

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

★ Висок квалитет на неонски знаци, висока осветленост, долг животен век, побезбеден и потрајни Исто така, може да се користи како ноќно светло, за да се напојува влијанието и емоционалната атмосфера за вашиот важен настан, да го осветли вашиот живот во секое време, на кое било место. ★ Направете го животот поинтересен. Исклучителните неонски светла испуштаат светла светлина, додавајќи романтична и магична атмосфера во боја во вашата соба. Уникатниот дизајн е добар реквизит за фотографија и особено кул позадина на фотографии. ★ Еко-пријателски и заштеда на енергија. Новата LED технологија на цевки неонски светла се изработени од силиконски цевки и акрилна табла. Наместо традиционални стаклени неонски светла, таа е посветла, побезбедна, пријателска за животната средина, издржлив, заштеда на енергија, без бучава, без топлина, тоа е добар подарок за вашето семејство и вашите пријатели. ★ Едноставна работа и удобна инсталација. Неонските светла се напојуваат со USB, не треба да се инсталираат со жици и се погодни за декорација на кое било место. УСБ -влез со низок напон, работи со која било USB -порта за интерфејс на компјутер, банка за напојување. ★ Неонските знаци се многу погодни за украсување домови, дневни соби, спални соби, гаражи, игротеки, изложби, ресторани, барови, продавници, канцеларии, детски простории, роденденски забави, итн. Исто така, обезбедува романтична и убава атмосфера за свадби, настани за банкети места. ★ Висок квалитет на неонски знаци, висока осветленост, долг животен век, побезбеден и потрајни. Исто така, може да се користи како ноќно светло, за да се напојува влијанието и емоционалната атмосфера за вашиот важен настан, да го осветли вашиот живот во секое време, на кое било место. ★ Направете го животот поинтересен. Исклучителните неонски светла испуштаат светла светлина, додавајќи романтична и магична атмосфера во боја во вашата соба. Уникатниот дизајн е добар реквизит за фотографија и особено кул позадина на фотографии. ★ Еко-пријателски и заштеда на енергија. Новата LED технологија на цевки неонски светла се изработени од силиконски цевки и акрилна табла. Наместо традиционални стаклени неонски светла, таа е посветла, побезбедна, пријателска за животната средина, издржлив, заштеда на енергија, без бучава, без топлина, тоа е добар подарок за вашето семејство и вашите пријатели. ★ Едноставна работа и удобна инсталација. Неонските светла се напојуваат со USB, не треба да се инсталираат со жици и се погодни за декорација на кое било место. УСБ -влез со низок напон, работи со која било USB -порта за интерфејс на компјутер, банка за напојување.

Type:
LED Neon Lights
Power:
Standard DC 5V USB
Material:
Acrylic (AS back panel + PVC strip), neon tube
Light Size:
45x20cm, 40x38cm, 45x24cm
Installation:
Wall hanging mountable or free standing
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :

Поврзани производи..