• Свеж
20 парчиња привлечност на ноктите за акрилни нокти, 3Д цветните шарми за камења за нокти, сјајни кристални нокти дијаманти ГЕМС Маникир за нокти цвеќиња за нокти укр?
zoom_in

20 парчиња привлечност на ноктите за акрилни нокти, 3Д цветните шарми за камења за нокти, сјајни кристални нокти дијаманти ГЕМС

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

Пакет содржина : getе добиете привлечност од нокти во форма на цвет од 20 парчиња, вкупно 10 бои Доста количини и бои за да ги исполните вашите дневни нокти. Безбедносен материјал : 3Д акрилни материјали за нокти се изработени од еколошки материјали, без оштетување на ноктите, кој било стил на нокти може да го користи. Материјал со висок квалитет ги прави овие столпчиња цврсти и издржливи, што ви овозможува да ги користите долго време, и тие се лесни, што го прави удобно да се носи, исто така удобен за складирање. Правилна големина : Должината на уметноста на цвеќето на ноктите е околу 0,8инх/20мм, ширината е околу 0,4инч/9мм, таа е совршена за украси за уметност на ноктите, изгледа многу елегантно. Широка апликација : Освен што се користи на украси за уметност за нокти, може да се користи и за украсување на случаи на мобилни телефони, торби, чаши и книги, да ги направите вашите работи поживописни. Suitable Occasion : The elegant studs can be used in various nail,fully satisfy your needs in wedding wearing, proms, birthdays, evening, party, pageants, engagements, proms, parties, daily life, work, school, holiday,honeymoons, dates, дипломирања, банкети и секоја пригода сакате да бидете попривлечни.

Поврзани производи..