• Свеж
Автомобил Гориво Храна Цевка Клешта Зафати 210мм/8.27 Во Нерѓосувачки Челик Во Линија Цевки Филтер Отстранување Алатка За Авто Теренски Во Линија Цевки Филтер Отстра?
zoom_in

Автомобил Гориво Храна Цевка Клешта Зафати 210мм/8.27 Во Нерѓосувачки Челик Во Линија Цевки Филтер Отстранување Алатка За Авто Теренски

DEN 229.44

Стока
check Во продавницата

Опсег на примена - - - - - - - стегачот за цевки за снабдување со гориво е погоден за олабавување на врската на филтерот за линија за гориво на цевководот за време на поправка и одржување Опремен со долги рачки за ограничување на пристапот, издржлива структура и глава со специјална форма, погодна за широк спектар на апликации. Висококвалитетни материјали - - - - - - - Автомобил Зафати За Цевки За Гориво е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, со висока јачина, не е лесен за ' рѓа, безбеден и издржлив за употреба и исплатлив. Carономски дизајн - - - - - - - Клешти За Цевки За Довод На Гориво за Автомобил Plономската рачка е удобна за држење и нема лесно да се лизне од раката, што ја прави поудобна за употреба. Спецификации - - - - - - - стегач за цевки за снабдување Со Гориво, материјал : нерѓосувачки челик, производ за општа намена, погоден за повеќето автомобили. Список за пакување : 1 x клуч за цевки за снабдување со масло. Лесен за употреба 210мм клучот за цевки за снабдување со нафта е погоден за машини/склопувачи на цевководи, итн. Опремен со долга рачка за лесен пристап. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Клешта За Цевки За Напојување Со Гориво : Фитинг од нерѓосувачки челик : Универзална Листа На Пакети за автомобили : Клешта За Цевки за Напојување со 1 x.

Item Type:
 Fuel Feed Pipe Plier
Material:
Stainless steel
Fitment:
Universal for car
Package List:
1 x Fuel Feed Pipe Plier :

Поврзани производи..