• Свеж
Baoblaze модерна минималистичка ламба сенка дрво образец за лабави обвивка за обвивка метален кафез за маса за ламба во кревет во спална соба ресторан дневна соба, црн?
zoom_in

Baoblaze модерна минималистичка ламба сенка дрво образец за лабави обвивка за обвивка метален кафез за маса за ламба во кревет во спална соба

DEN 624.00

Стока
check Во продавницата

Висок квалитет : Сенката на ламбата на табелата е изработена од железо, издржлива, не е лесна за деформација Елегантен дизајн : Секој детал на светло покритие е внимателно направен. Оваа сенка на ламбата може да го претвори вашиот дом во елегантно и модерно место. Лесно за инсталирање : Светилката може лесно да се украси дома без да се грижите за проблемите со инсталацијата. Апликација : Оваа исклучителна абажур е многу погодна за украсување на вашата соба. Лабачката е прекрасна декорација за спална соба, дневна соба, кафуле, бар, клуб, итн. Подарок : Користењето на оваа сенка на ламбата може да ја направи светлината во собата помека. Одличен подарок за домаќинство за пријател или lубовник. Висок квалитет : Сенката на ламбата на табелата е изработена од железо, издржлива, не е лесна за деформација. Елегантен дизајн : Секој детал на светло покритие е внимателно направен. Оваа сенка на ламбата може да го претвори вашиот дом во елегантно и модерно место. Лесно за инсталирање : Светилката може лесно да се украси дома без да се грижите за проблемите со инсталацијата. Апликација : Оваа исклучителна абажур е многу погодна за украсување на вашата соба. Лабачката е прекрасна декорација за спална соба, дневна соба, кафуле, бар, клуб, итн. Подарок : Користењето на оваа сенка на ламбата може да ја направи светлината во собата помека. Одличен подарок за домаќинство за пријател или lубовник. Опис : - Висок квалитет : Сенката на ламбата на табелата е изработена од железо, издржлива, не е лесна за деформација. - Елегантен дизајн : Секој детал на светло покритие е внимателно направен.

- Upper Diameter:
13cm/5.12inch
- Lower Diameter:
19cm/7.48inch
- Height:
15cm/5.91inch
- Suitable for E27 Bulb Base:
Package Includes:
1 Lamp Shade:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..