• Свеж
Столок 2 парчиња хартија клип Декоративни папки на датотеки Тенки паричници за жени слика на паричници за мажи пари клипови паричник за хартија за хартија, прицврс?
zoom_in

Столок 2 парчиња хартија клип Декоративни папки на датотеки Тенки паричници за жени слика на паричници за мажи пари клипови паричник за хартија

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Пин за прицврстување на хартија- Тие се многу практични во нашиот секојдневен живот и работа Исклучителната изработка ја гарантира нивната популарност и практичност. Клипови за паричникот- мала големина, мала тежина, лесно е да се носат и чуваат, нема да заземат многу простор. Клип за најголемиот дел од хартијата- висока издржливост и не е лесна за деформација. Доброто изработка и добрата текстура обезбедуваат практичност. Клип за писмо со документи- Со фино изработка, овој клип за пари од не'рѓосувачки челик е мазен и убав. Фото клип- Клипирање заедно белешки, сметки, рецепти, купони за вашите потреби за купување. Тие организираат алатка каде и да се прави документација (документи). Пин за прицврстување на хартија- Тие се многу практични во нашиот секојдневен живот и работа. Исклучителната изработка ја гарантира нивната популарност и практичност. Клипови за паричникот- мала големина, мала тежина, лесно е да се носат и чуваат, нема да заземат многу простор. Клип за најголемиот дел од хартијата- висока издржливост и не е лесна за деформација. Доброто изработка и добрата текстура обезбедуваат практичност. Клип за писмо со документи- Со фино изработка, овој клип за пари од не'рѓосувачки челик е мазен и убав. Фото клип- Клипирање заедно белешки, сметки, рецепти, купони за вашите потреби за купување. Тие организираат алатка каде и да се прави документација (документи). Пакетот вклучува 2 x карактеристики на клипови за хартија -големина : околу 6,50x2.08inch Минималистички паричник. -Којност : клипови за хартија од сребрена храна. -Материјал : Клип за хартија од не'рѓосувачки челик. -Тие се многу практични во нашиот секојдневен живот и работа.

Поврзани производи..