• Свеж
Слика на производот BGTEC дијамантски бит, 35мм дијамантски мелење малку зголемување и 50мм камен сферичен бит плус хексадецимален адаптер за камен сад, калдрма, мерме?
zoom_in

Слика на производот BGTEC дијамантски бит, 35мм дијамантски мелење малку зголемување и 50мм камен сферичен бит плус хексадецимален адаптер

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

1pc Spherical grinding head( Diameter 50mm, Thickness 355mm,Grit #35/40);1pc Hex Adapter(Total length 53mm,Shank length 28mm,Thread length 15mm);1pc 35mm Vacuum Brazed Diamond Milling bits finger bits for tile, stone, countertop. Процесот на вакуумско засадување нуди многу подолг животен век. Кога се инсталира на мелница за агол, може да се инсталира директно, или може да се додаде шипка за продолжување. Поместената брзина е 6000rpm, максималната брзина е 11000rpm; Кога се инсталира на вежба за рака, треба да се додаде адаптер за шестоаголник. Тоа е разноврсна мелење, дизајнирана за зголемување, форма и/или кружно постојни дупки во порцелан, тврда керамика, мермер и гранит. Исто така е погодно за лесно создавање на заоблена страна неопходна за сместување на цевки или електрични жици. Може да се користи на 5/8 "-11 мелница за агол на навој. Многу лесен за работа. Препорачано за поставувачи на плочки, општи изведувачи, водоводџии и електричари. ; 1pc хексадецимален адаптер (вкупна должина 53мм, должина на шипката 28мм, должина на конец 15мм) ; 1pc 35мм вакуум со мелење на дијаманти парчиња прсти за плочки, камен, countertop. Процесот на вакуумско зграпчување нуди многу подолг животен век. Кога се инсталира на аголот Гладер, Може да се инсталира директно, или може да се додаде шипка за продолжување.

Поврзани производи..