• Свеж
10 Парчиња 4.7 Лента Повлече Лакови За Подарок Подарок Завиткување, Подарок Лакови За Свадба, Родендени &засилувач; Годишнини Лента Лакови За Цвеќиња &засилувач; Кошн?
zoom_in

10 Парчиња 4.7 Лента Повлече Лакови За Подарок Подарок Завиткување, Подарок Лакови За Свадба, Родендени &засилувач; Годишнини Лента Лакови За

DEN 111.68

Стока
check Во продавницата

?●Повлечете Лакови За Завиткување Подароци● : Лаковите за Влечење се одличен начин да додадете елегантен допир на вашите подароци ?●Голема Лента Од 4,7 инчи : овој пакет вклучува лакови за влечење ленти од 10 големи 4,7 инчи. Совршен за завиткување подароци. ?● За Свадби, Родендени, Годишнини И Повеќе : Овие лакови за влечење може да се користат за различни прилики, како што се свадби, родендени, годишнини и многу повеќе. ?●Лесен За Употреба● : лаковите за влечење се лесни за употреба и доаѓаат со упатства за лесно склопување. ?●Издржлив q : Овие лакови за влечење се изработени од висококвалитетни материјали и се дизајнирани да траат. Прекрасни Лакови За Пеперутки : Полни И меки сатенски ленти се совршени за пакување подароци, украси за роденден, Денот на Вљубените, завиткување божиќни подароци и украси за венчавки. Овој сет содржи 10 парчиња 4,7 во широки лакови за влечење, лаковите за Влечење автоматски се формираат за неколку секунди кога ќе се повлечат 2-те жици со лента. Толку е брзо и лесно што ќе се забавувате правејќи го тоа. Кратки и лесни за следење инструкции вклучени заедно со . Овие прекрасни, висококвалитетни лакови за влечење полиестер се одлични за украсување роденденски забави, подароци, настани, свадби, дипломи, ангажмани, 4 јули, Денот на Вљубените, Божиќ, споменици, церемонија за добредојде на војниците и многу повеќе.

Поврзани производи..