• Свеж
игкзм Електронска Дигитална Сеф, Цврста Челична Конструкција Скриена во Бравата На Завртката За Заклучување, Дизајн На Ѕидно Сидро За Домашна Канцеларија Хотелск?
zoom_in

игкзм Електронска Дигитална Сеф, Цврста Челична Конструкција Скриена во Бравата На Завртката За Заклучување, Дизајн На Ѕидно Сидро

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

[Сите челични електронски лозинка безбедно] сефот е изработен од нискојаглероден легиран челик со висока густина, дебели завртки за целосно заклучување, задебелени панели на вратите, анти-дупчење, анти-ргуубопитни, отпорни на пламен, водоотпорни, супериорни безбедносни перформанси, завртки за заклучување, антикорозивни, Анти- 'рѓа и анти-' рѓа, безбедни и издржливи [Панел за електронска Лозинка] Внесете ја 6-цифрената лозинка и свртете го копчето за да го отклучите веднаш, пријателско работно искуство, лесен за употреба, паметен чип. [Отстранлива подлога за стапала] подлогата за стапала може да се отстрани за лесен пристап до ѕидот. [Безбедност] дигиталниот сеф има програмабилна брава со тастатура со позадинско осветлување, три завртки за заклучување во живо, челична конструкција и шарка против ргуубопитство, што помага да се спречат другите да влезат во вашиот личен сеф без овластување. [Широко користен] можете слободно да стоите на места со ограничен простор и можете да го инсталирате ѕидот на ѕидот што се користи за дома/хотел/канцеларија за да ја поправите сефот. Овој сеф е многу убав и практичен. Малиот и извонреден изглед има голем простор за складирање за складирање на сите скапоцености, а електронскиот сеф е идеален за употреба дома или во деловна активност. Двојната заштита гарантира дека вашите предмети се безбедни и сигурни.Информации за производот име : Безбеден Кабинет Материјал : нискојаглероден легиран челик со висока густина безбеден тип : електронски безбедносен тип на сеф : сефеспроизвод додатоци : клуч спецификација : Дебелина На Вратата : 5мм дебелина на цврста челична плоча : 2ммброј завртки за заклучување : 3надворешни димензии : 25х25х35см / 9, 8х9, 8х13, 8 инчи може да се постават : електронски дигитални, готовина, Накит, Материјали, приватни предмети итн.

Door thickness:
5mm solid steel plate
Box thickness:
2mm
Number of lock bolts:
3
External dimensions:
25x25x35cm / 9.8x9.8x13.8 inches
Items can be placed:
electronic digital, cash, jewelry, materials, private items, etc.
Installation method:
can be fixed / can enter the wall
Installation process:
1. Electric drill makes hit two mounting holes on the wall:
2. Align the back hole of the safe with the mounting hole on the wall and insert the expansion screw.:
3. Installation is complete:
Cash Boxes & Check Boxes,Security Lock Boxes :

Поврзани производи..