• Свеж
Пренослив Лак Заварување Машина, Заварување Машина Рачни, HD Дигитален Дисплеј 120 Засилувач Прилагодливи Струја Лак Заварувач Пиштол Електрични Заварувач Машина К?
zoom_in

Пренослив Лак Заварување Машина, Заварување Машина Рачни, HD Дигитален Дисплеј 120 Засилувач Прилагодливи Струја Лак Заварувач Пиштол

DEN 1516.16

Стока
check Во продавницата

Заштедете Бескорисен Простор : Заштедете бескорисен простор, концентрирајте ја основната технологија, исклучителен технолошки дизајн за да нема потрошен простор во телото, оптимизирајте го дизајнот, направете ја работата поудобна Мал И Пренослив : овој рачен заварувач е мал и пренослив, се ослободува од жицата за лемење, што го прави поудобно за носење и дозволува работата да се изврши побрзо. Екран Со висока Дефиниција : овој рачен заварувач прифаќа екран со висока дефиниција и приказ на задно осветлување, така што е лесно да се види темната и силна светлосна средина, што ја олеснува работата. Моќна Дисипација На Топлина За Влез На Воздух : Моќна дисипација на топлина за влез на воздух, ефикасен систем за дисипација на топлина за долго време работи потрајни, под нормална употреба за поддршка на долгорочна употреба. Копче за Прилагодување на струјата : Нашиот заварувач усвојува дизајн за прилагодување без едно копче, кој може да ги контролира и струјата и потисокот, правејќи ја работата поефикасна. Спецификација : Тип На Ставка : Рачен Материјал За Заварување : Абс Номинална влезна врвна струја : 26а моќност : 3kva излезна струја : 120a Без напон на оптоварување : 60 V времетраење На Оптоварување : 120a 15% Фактор На Моќност : 0,7 одделение За Изолација : б ниво на заштита На Куќиштето : Список На Пакети IP21 S : 1 x Заварувач 1 x Млазница за Заварување 1 x Упатство За Употреба 1 x Торба За Складирање Забелешка : Добра заштита при користење.

Item Type:
Handheld Welder
Material:
ABS
Rated input peak current:
26A
Power capacity:
3KVA
Output current:
120A
No load voltage:
60V
Load duration:
120A 15%
Power factor:
0.7
Insulation grade:
B
Enclosure protection level:
IP21S
Package List:
1 x Welder:
1 x Welding Nozzle:
1 x Instruction Manual:
1 x Storage Bag:
Note:
Good safety protection when using:

Поврзани производи..