• Свеж
Компанија компатибилен со Black+Decker 4V/3.6V безжичен шрафцигер, торба за организатор за складирање за електрични шрафцигери/вежба за батерии за полнење - Не е вклучено а?
zoom_in

Компанија компатибилен со Black+Decker 4V/3.6V безжичен шрафцигер, торба за организатор за складирање за електрични шрафцигери/вежба за

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Специјално дизајнирање за поставување на шрафцигер и бит за вежбање- компатибилен со Black+Decker 36 V/4 V Електричен шрафцигер и возач на електрична вежба за безжични мрежи (LI2000/BDA42 SD/BDCSFL20 C/BDCS40 BI) и им дава доволно заштита на вашите електрични алатки. (Забелешка!!! Вклучен само случај, без шрафцигер или додатоци !!!). Голем простор за електрични дупки и битови за вежбање- Еластичниот појас внатре го чува вашиот црн декер 4 V максимум безжичен шрафцигер со малку фиксиран на место, а џебот од патент мрежа овозможува да ставите уште повеќе мали додатоци, како битови за вежбање. Нежниот, но силниот патент е лесен за отворање и затворање, што ви дава подобро искуство со користење. Складиште за складирање на шрафцигер за издржливост за електронско вежбање- тврда ева школка е отпорен на прашина и отпорност на вода, Заштитете за вежби за напојување со црно+декер/вежба за вежбање/таладро Иламбрико/возач на вежба без безжични средства од паѓање, гребење, распрснување, прскање и прашина. Држач за преносни шрафцигер за шрафцигер - Добра големина за шрафцигер за електрична енергија и електрична вежба на друга марка, исто така и за другите домашни алатки, како мала ротирачка алатка (обрнете внимание на големината забележана на сликата). Доаѓа со лентата за рака што го олеснува носењето и го обезбедува уредот во добра состојба на патување или на отворено и безгрижно да го изгуби. Гаранција и вклучени - само за продажба на возачот на електрична енергија за завртки за продажба. (Сет на шрафцигери и битови за вежбање и други додатоци не се вклучени.) Покрај тоа, ние нудиме 30-дневна гаранција за враќање на парите и 12-месечна кавга, ако од која било причина не сте задоволни од вашиот нов производ, само известете ни и известете ни и Ветуваме дека ќе го направиме како што треба. Специјално дизајнирање за поставување на шрафцигер и бит за вежбање- компатибилен со Black+Decker 3.6 V/4 V Електричен шрафцигер и возач на електрична вежба за безжични мрежи (LI2000/BDA42 SD/BDCSFL20 C/BDCS40 BI) и им дава доволно заштита на вашите електрични алатки. (Забелешка!!! Вклучен само случај, без шрафцигер или додатоци !!!). Голем простор за електрични дупки и битови за вежбање- Еластичниот појас внатре го чува вашиот црн декер 4 V максимум безжичен шрафцигер со малку фиксиран на место, а џебот од патент мрежа овозможува да ставите уште повеќе мали додатоци, како битови за вежбање.

Поврзани производи..