• Свеж
6 листови Божиќни налепници за нокти Декларации Божиќни нокти декорации сребрени француски совети зимски снегулки ирваси налепници за дизајн на нокти за жени дево
zoom_in

6 листови Божиќни налепници за нокти Декларации Божиќни нокти декорации сребрени француски совети зимски снегулки ирваси налепници за дизајн

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

Пакет : getе добиете налепница за Божиќни нокти од 6 чаршафи Вклучувајќи ирваси, линија, снегулка и други сребрени Божиќни обрасци, можете да ја најдете шемата што ви се допаѓа и да создадете свој стил. Безбедни материјали : Декларациите за нокти на снегулката се изработени од висококвалитетни материјали за животната средина. Можете да го користите со доверба, дури и бремените жени и деца можат да го користат. Лесен за употреба : Со само-леплив дизајн, многу е лесно да се примени. Само изберете соодветна шема и нанесете ја на ноктите во правилна позиција, можете да користите слој на лак за нокти за да го поправите долгорочното траење. DIY Nail Art : Забавно е да се направи уметноста на ноктите со вашето семејство или пријатели кога семејниот собир и забава, уживајте во вашите сјајни и специјални нокти, прикажете го вашиот шарм лесно и добро поминете. Помага : Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не, ние ќе одговориме на вас што е можно поскоро и ќе дадеме се од себе за да ги решите вашите проблеми. Пакет : getе добиете налепница за Божиќни нокти од 6 чаршафи. Вклучувајќи ирваси, линија, снегулка и други сребрени Божиќни обрасци, можете да ја најдете шемата што ви се допаѓа и да создадете свој стил. Безбедни материјали : Декларациите за нокти на снегулката се изработени од висококвалитетни материјали за животната средина. Можете да го користите со доверба, дури и бремените жени и деца можат да го користат. Лесен за употреба : Со само-леплив дизајн, многу е лесно да се примени. Само изберете соодветна шема и нанесете ја на ноктите во правилна позиција, можете да користите слој на лак за нокти за да го поправите долгорочното траење. DIY Nail Art : Забавно е да се направи уметноста на ноктите со вашето семејство или пријатели кога семејниот собир и забава, уживајте во вашите сјајни и специјални нокти, прикажете го вашиот шарм лесно и добро поминете. Помага : Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не, ние ќе одговориме на вас што е можно поскоро и ќе дадеме се од себе за да ги решите вашите проблеми. Налепници за уметност за сребрени нокти за нокти на Ktaabtr се погодни за сите пријатели кои сакаат да создадат убави нокти. Спецификација : Тип на ставка : 3Д налепница за самостојна уметност за нокти.

Item Type:
3D self adhesive nail art sticker.
Size:
3.74 * 2.55 inch.
Pattern:
As shown in the picture.
Package Contents:
6 sheets silver nail stickers.
Features:
1. New brand and high quality nails stickers. :
2. Easy to apply on natural or artificial nails. :
3. Suitable for professional use or home use. :
4. Easy removing, change the pattern any time. :
5. Great for nail polish, UV gel, artificial & acrylic nails, etc. :
6. Best gift for girlfriend and wife. Fall holiday Halloween Christmas nail decoration accessory. :
How to Use:
1. Wash your nails well and dry thoroughly. :
2. Choose the pattern you want and use tweezers to gently peel the pattern off the nail sticker. :
3. Place the pattern on the nail and press for a few seconds. :
4. Use clear nail polish to cover the nails to protect the pattern. :
5. Finally, complete the pattern of your own design and enjoy beautiful nails. :
Note:
1. Please allow a slight deviation in the measurement size. :
2. Please understand that the color of the item may be slightly different from the picture, due to different computer screen display. :
Last and Most Important:
Thank you for reading, if you have any suggestions for our products, please feel free to let us know, we will optimize the products for your suggestions. :

Поврзани производи..