• Свеж
Казотер 1 Горната Плоча Фиксна Тпр Гумена Тркалца, Обични Лежишта Сиви Термопластични Гумени Тркала За Мебел Се Движи Тивко Мазно, 4-Пакување 71 килограми/32 килограм?
zoom_in

Казотер 1 Горната Плоча Фиксна Тпр Гумена Тркалца, Обични Лежишта Сиви Термопластични Гумени Тркала За Мебел Се Движи Тивко Мазно,

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Quaster ДЕТАЛИ q - Големина На Тркалото Dia : 25х12мм ; Големина На Горната Плоча : 37х18мм ; Големина На Инсталација : 29х0мм (2 Дупки); Големина На Дупка за Завртки : 4,2 мм ; Вкупна Висина : 35мм ; 4 Вкупен Капацитет на Оптоварување на Тркалцето : 32кг (71 фунти). ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ - Обичните Тркала За Тркала Со Лежишта Се Изработени од Гумен Материјал Со Голем Товар И Се Состојат од Метална Конструкција, Горната Плоча 2 Инсталирајте Дупки Лесни за Инсталирање. БЕЗБЕДНО ЗА ДРВЕНИ ПОДОВИ-Не Грижете Се Нашите Топчести Тркалца ќе Ги Оштетат Вашите Скапи Дрвени Подови и Нема да Остават Патека на Неа. Нашите Тркала За Мебел ќе Помогнат Да се Заштитат Тврдите Подови. МАЗНО Сиво Тркало За Тркало Тпр Лесно Тркалање без Пискливи Звуци или Бучава и Ќе Ви Помогне Да Го Заштитите Подот од Тврдо Дрво или тепих Од Нула. МУЛТИ-АПЛИКАЦИЈА-Најчесто Се Користи Со Отстранлива Плоча. Совршени Тркалца За Опрема И Мебел, Вклучувајќи Отоманска, Масичка, Штандови За Растенија, Полици За Книги, Канти За Чевли, Корпи За Играчки, Колички За Пазарење, Работна Маса, Складирање Под Кревет Итн.

Поврзани производи..