• Свеж
ДОИТУЛ 3 парчиња Нерѓосувачки Прозорци Гардероба Завеса За Складирање Пролет За Сушење Кло Тензии Барови Облека Собирање Облека Кујна Облека Затегнувачка Прачка ?
zoom_in

ДОИТУЛ 3 парчиња Нерѓосувачки Прозорци Гардероба Завеса За Складирање Пролет За Сушење Кло Тензии Барови Облека Собирање Облека Кујна

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Прилагодлива Шипка за плакарот : Фина изработка и шик детали, заштеда на простор и без удари Завеса Пол : Одличен додаток на секој дом, хотел, внатрешна и надворешна, перална. Прилагодливи Прачки За Продолжување На Завесите : Се Користат за закачување влажни костими за капење, облека, деликатна што не може да се обработи сушена. Решетка за Облека За собирање : Многу лесно се повлекува, носивост, заштеда на простор за сушење. Без Прачка За Завеси за Дупчење : многу корисен уред за внатрешна и надворешна облека за сушење. Список на пакети 1 х Карактеристики На решетката за облека што се повлекува - од врвен материјал, издржлив и практичен за употреба. - Повеќенаменската прачка за сушење облека може да се користи и како прачка за завеси. - многу корисен уред за внатрешна и надворешна облека за сушење. - Флексибилна експанзија, малото тело заштедува простор. - Материјал : алуминиум. - : 56,00Х5, 00Х5, 00см/ 22, 01Х1, 97Х1, 97ин. - Многу лесно се повлекува, носивост, заштеда на простор за сушење. Опис на стоки Собирање Облека Решетката ова е добро решение кога ќе соба простор премногу мал за да се исуши толку многу облека.Прилагодливи Прачки За Продолжување На Завесите Оваа алишта е од висококвалитетни материјали и е издржлива.плакарот прачка прилагодлив неговиот дизајн за заштеда на простор и без удари ви обезбедува дополнителни места и едноставен живот.

Поврзани производи..