• Свеж
Алипис Транспарентна Спална Соба Планината Организаторите Коса Обрачи Види Дома Скрцкав Продавница Врски Scrunchie Јасно Закачам Ѕид Дисплеј Жените Кула Полица За Ск?
zoom_in

Алипис Транспарентна Спална Соба Планината Организаторите Коса Обрачи Види Дома Скрцкав Продавница Врски Scrunchie Јасно Закачам Ѕид Дисплеј Жените

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

ДРЖАЧ за ДРЖАЧ за СКРУНЧИдржачот е одличен за прикажување на ленти за глава, каде што можете да ги видите сите бои и стил одеднаш ДРЖАЧ за СКЛАДИРАЊЕ НА НАРАКВИЦИЧИСТИОТ ВИСЕЧКИ ДРЖАЧ ЗА НАКИТ ОРГАНИЗАТОРОТ НА ЛЕНТАТА за ГЛАВА ДОАЃА со рационална големина, овозможувајќи целосно искористување на просторот. ЛЕНТА ЗА ГЛАВА ДИСПЛЕЈ ШТАНД ЅИДможе да се користи како организатор на лента за глава, поддршка за лента за глава, држач за накит итн. ДРЖАЧ ЗА ВРАТОВРСКА за КОСАЧувајте ја вашата лента за коса организирана и држете ги подалеку од гребнатини и исчезнати. ДРЖАЧ ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ КОСАПрименливо за места бутици, трговски центри, продавници за додатоци за коса, шалтери итн. Список На пакети 3 € Карактеристики На Акрилни Држачи За Ленти За Глава-држачот за Лента за Глава може да одговара на стилот на вашата суета маса или спална соба или полица за прикажување на главата на соблекувалната. - Големина : 15, 00Х5, 00Х5, 00см/5, 89Х1, 97Х1 штанд за прикажување на врски за коса. - Одлично е да ги прикажете лентите за глава без да се грижите за деформирање или олабавување на решетката на организаторот на часовникот. - Материјал : држач За дисплеј Со Акрилна нараквица - овој држач за лента за глава е изработен од акрилни материјали, едноставен во дизајнот и стабилен Организатор на Висечка Лента за Глава во структурата.

Поврзани производи..