• Свеж
Х66зки Шиатсу Масажа На Вратот-Масажер За Топлина На Грбот-Електричен Душек За Вибрации Со Вибрации За Месење Со Длабоко Ткиво
zoom_in

Х66зки Шиатсу Масажа На Вратот-Масажер За Топлина На Грбот-Електричен Душек За Вибрации Со Вибрации За Месење Со Длабоко Ткиво

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

● Безбеден и Едноставен за Употреба : контролорот за масажа има поедноставен дизајн за вашата лесна употреба Постојат позиционирање, Тајминг, Греење, Напред И назад месете ја функцијата за масажа за месење, сите графички наведени на контролорот. ● Ревитализирајте Го Вашето Длабоко Ткиво : Нашата подлога за вибрирачка терапија работи со 9 режими на вибрации, 9 нивоа на интензитет и тајминг на 3 нивоа што можете да го прилагодите вашето искуство по потреба. Понатамошна удобност за вашите преоптоварени мускули, спречување на фасциитис, ублажување на болката во мускулите и одржување на чувство на опуштеност. ● Шиацу Масажа На Вратот : Надградба на вратот 20 глави за масажа месење, симулација на луѓе лесно и тешко месење, големина на глава за масажа, ефективен притисок на ослободување. Преклоплив загреан масажер со Инфрацрвена топла облога за ублажување на болката и болките во зглобовите. ● Стопете Ја Болката во Грбот и Напорните Денови Работа : подлога За Масажа На целото тело со 10 мотори со вибрации, обезбедува смирувачка нежна масажа на ткивата и мускулите на грбот, рамото, лумбалниот дел, телето за да помогне во ублажување на стресот, напнатоста и болката во мускулите. ● Совршен Подарок : подлогата за масажа е флексибилна и преклоплива што може да се користи на кревет, софа, тросед, фотелја, стол за уживање во релаксирачка масажа. Овој масажер е совршен Денот на Благодарноста, божиќен подарок за вашата сопруга,сопруг,Мајка,Татко,пријател, итн најблиски. Карактеристики : нашите денови Се зафатени што значи нешто закажувањето масажа со масерка може да биде тешко. Со оваа перница за масажа нема потреба да ја напуштате куќата.

Product name:
Heating massage mat
Power:
25W
Product net weight:
4kg
Rated voltage:
12V
Timing:
10/20/30 minutes
Size:
175 x 60cm
Applicable parts:
neck, waist, hips, legs, back
Foldable design:suitable for home, office, sofa, chair or bed.:
Package list:
1 × Massage mat:
Note:
1.Manual measurement, please allow an error of 1-2cm, thank you.:
2.Due to the differences between the different displays, the image may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
3.We provide each customer with the best quality service,if you have any questions, please contact us in time, we will reply within 24 hours.:

Поврзани производи..