• Свеж
ASIXXSIX Систем за автоматско наводнување, двоен пумпа за автоматско наводнување капка по капка со 30 -дневен интервал за програмибилен тајмер за 20 кондензирани растен?
zoom_in

ASIXXSIX Систем за автоматско наводнување, двоен пумпа за автоматско наводнување капка по капка со 30 -дневен интервал за програмибилен тајмер

DEN 267.20

Стока
check Во продавницата

【Автоматски наводнување на време на циклус】 Времетраењето на наводнување е 1 секунда до 59 минути и 59 секунди, а времето на интервал е од 1 час до 30 дена и 23 часа Автоматскиот систем за наводнување капка по капка автоматски циркулира навремено наводнување, со вградени во двојни пумпи за кои не е потребен притисок на вода. Function Функција за исклучување на електрична енергија】 Автоматскиот систем за наводнување има функција за исклучување на меморијата, што овозможува еднократно поставување, трајно складирање на податоци и без ресетирање заради прекинување на електричната енергија. Автоматски систем за наводнување за растенија во затворен саксија има LED дигитален екран на екранот. Лесно е да се постави и лесно да се види. Design Дизајн на двојно напојување】 Уредот за паметно наводнување може да се вклучи со употреба на USB кабел, или може да користи четири батерии АА како извор на енергија, елиминирајќи го стравот да не биде во можност да водите поради прекини на електрична енергија. Оваа одлика е одлична за урбаните патишта и балкони каде што славините не се достапни. 【Автоматски комплет за наводнување капка по капка】 Двојна пумпа Автоматско наводнување на цвет со цевки од 15м 4/6, што ви помага да избегнете и под-наводнување. Тоа е компактен дизајн за наводнување на растенија во домот. Одморите, зафатените распореди и промените на временските услови можат сите да остават цвеќиња, зеленчуци и грмушки жедни. Сега ослободете ги рацете за да ги наводнете вашите растенија без грижи. 【Топли совети】 Поради разликата во нивото на водата во затворениот гасовод, гасоводот ќе има сифонски ефект. Треба само да ја прилагодите релативната позиција на стрелката за капење и изворот на вода за да го решите овој проблем. Општо, се препорачува да се постави изворот на вода на земја, со стрелката за капка над хоризонталната рамнина. Вентилот мора да биде вклучен во место, во спротивно може да предизвика недоволен проток на вода во задниот вентил.

Item Type:
Automatic Watering System for Indoor Potted Plants
Product Material:
ABS
Weight:
Approx. 778g / 27.4oz
Rated Voltage:
5V
Noise:
≤65db (30cm Distance)
Rated Current:
720mA
Power:
3.6W
Lift:
≥2.5m / 8.2ft
Interface Caliber:
Approx. 4.8mm / 0.19in
Suction lift:
≥2m / 6.6ft
Maximum Water Pressure:
30psi
Flow:
0.3-0.8LPM
Product Size:
Approx. 14x10x5cm / 5.5x3.9x2.0in
Battery Model:
4 AA 1.5V Alkaline Battery (Shipped Without Battery)
packing list:
1 x 15m 4/6 Pipes :
1 x Instructions:
1 x Dual Pump Host :
1 x USB Power Cable :
4 x Reinforcing Clip :
20 x Valve Fixing Rod :
20 x Tee Joint :
2 x Filter Head:
Note:
1. Due to the water level difference in the closed pipeline, the pipeline will have a siphon effect.:
2. You only need to adjust the relative position of the drip arrow and the water source to solve this problem. Generally, it is recommended to place the water source on the ground, with the drop arrow above the horizontal plane.:
3. The valve must be plugged in place, otherwise it may cause insufficient water flow in the rear valve.:

Поврзани производи..