• Свеж
BESPORTBLE 8pcs Торба За Зачувување Храна Торба За Чај Организатор Херметички Кеси За Складирање Силиконски Кеси За Складирање Сендвич Торба За Складирање Пластични Зан?
zoom_in

BESPORTBLE 8pcs Торба За Зачувување Храна Торба За Чај Организатор Херметички Кеси За Складирање Силиконски Кеси За Складирање Сендвич Торба

DEN 153.44

Стока
check Во продавницата

Торба За храна што може повторно да се затвори : Ова е торба за завиткување со самозапечатување Изработен од врвен материјал, кој има добар ефект на истекување. Кеси За Храна отпорни на истекување : Уникатниот транспарентен дизајн и убавите детали ја прават оваа чанта многу привлечна и практична. Торбичка за складирање Храна за повеќекратна употреба : Многу погодна за одржување на храната свежа, намалување на отпадот од храна и употреба на кеси за пакување. Вреќи за Складирање овошје : употребата на висококвалитетни материјали за храна не е штетна за здравјето на храната. Чиста Торбичка За Стоење : Погодна За чување на храната безбедна, намалување на отпадот од храна и употреба на пакување. Список На пакети 8 ° Кеси За Запечатување Карактеристики-Големина : 25, 00Х18, 00Х0, 10см/9, 82Х7, 07Х0 овошни кеси За Повеќекратна Употреба. - Материјал : ПЕТ, јп јасен застане. - Боја : Транспарентно складирање на сендвичи. - Овие запечатени кеси се и, може повторно да се користат одново И одново Вреќа За Запечатување Храна. - Употребата на висококвалитетни материјали за храна не е штетна за торбичката за храна за здравјето на храната. - Чантите можат безбедно да се допрат и нема необичен мирис, погоден за домашна употреба, супермаркети, ресторани, продавници Торба за Пакување Закуски.

Поврзани производи..