• Свеж
Торба за Прибор за Јадење за зајаци-4 Парчиња Држачи За Садови За Велигденско Зајаче, Украси За Велигденска Трпеза Торба За Складирање Сребрени Садови За Украси За ?
zoom_in

Торба за Прибор за Јадење за зајаци-4 Парчиња Држачи За Садови За Велигденско Зајаче, Украси За Велигденска Трпеза Торба За Складирање

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

➲ [Изгради Велигденска Атмосфера ] Зајачката Торба за Прибор за Јадење создава пријатна велигденска атмосфера за забави, полна Со велигденски и пролетни елементи, дизајнирани во форма на слатки зајачиња кои држат цвеќиња ➲[ Одлично за Држење Садови ] Дизајнирани во големина од околу 20,5*20,5 см/8,1*8,1 инчи, Држачите за Прибор за Јадење За Зајачиња се совршени за држење ножеви, вилушки, лажици и други(сребрени садови не се вклучени), опремени со 4 парчиња како што е поставено за вас. ➲ [Материјал Од висока класа ] Џебот На Држачот За Велигденски Сребрени Садови е изработен од висококвалитетни материјали од ткаенина од филц, со нежен изглед со одлична издржливост, лесен, мазен, избледен, без мирис, безбеден и отпорен на абење. ➲ [Совршено за Забави ] Задолжителни работи за вашиот декор За велигденска кујна, Држачите За Садови За Велигденски Зајачиња носат чувство на среќа и удобност, совршено за Пролет, Нова година, Велигден, Денот На Свети Патрик, свадби, родендени и празници. ➲ [Скапоцени Подароци ] Велигденските Сребрени Чанти не се само роман по изглед, туку и практични во употреба, совршени подароци за вашите пријатели, соседи и семејства, идеален избор за забави и украси. Опис : Држачите За Прибор За Јадење За Велигденско Зајаче се изработени од висококвалитетни материјали, обработени со извонредна изработка, со нежен изглед и голема издржливост, совршени за материјали за забави и украси за домови.

Name:
Easter Bunny Cutlery Holders
Material:
Felt
Available colors:
yellow, green, pink
Size:
20.5*20.5cm/8.1*8.1 inches
Packing List:
4* Easter Bunny Cutlery Holders :

Поврзани производи..