• Свеж
Одмор На Раката За нокти, Потпирач За Раце За Микрофибер За Нокти Мек Кожен Маникир За Нокти Со Нелизгање, Професионална Рачна Перница За Перница За Перници За Нокт?
zoom_in

Одмор На Раката За нокти, Потпирач За Раце За Микрофибер За Нокти Мек Кожен Маникир За Нокти Со Нелизгање, Професионална Рачна Перница За

DEN 295.84

Стока
check Во продавницата

Направени од меки издржливи и долготрајни, не е лесно да се срушат Моден стил и изгледајте поубаво, прекрасен подарок за сопруга, девојка, женски пријатели итн. Висока и ниска рачна перница за маникир со двојна употреба. Одморот за нокти прифаќа држач за нерѓосувачки челик што се преклопува никогаш не ' рѓа, може да издржи поголема тежина,складирањето на преклопување без расклопување заштедува простор,лесно се складира и носи. Новиот дизајн на потпирачот за нокти е стилски, убав и лесен за употреба,издржлив и долг, не е лесен за уривање. Совршен за техничар за нокти, ученик за уметност за нокти, салон за нокти и домашна употреба. ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДМОР ЗА РАЦЕ за НОКТИ-Без лизгање : меки метални стапала со силиконски капак против лизгање за стабилност и нелизгање. ПОГОДНО ЗА СКЛАДИРАЊЕ и ПАТУВАЊЕ : новиот дизајн на потпирачот за нокти е стилски, убав и лесен за употреба; преклопната метална заграда заштедува простор за складирање и е погодна за патување и носење. ФИКСНО ПОЛНЕЊЕ СО СУНЃЕР : потпирач за раце за нокти со задебелено високо еластично полнење со сунѓер, добар скок, мека кожа што ја покрива површината, удобен допир; издржлив и долг последен, не е лесно да се сруши. УНИВЕРЗАЛНА ГОЛЕМИНА - тестиравме дека дизајнот на висината на овој одмор за раце за маникир за нокти е погоден за 99% сушари за нокти на пазарот.

Поврзани производи..