• Свеж
Чигус Креативен Држач За Очила Животно, Симпатични Рачно Изработени Дрвени Очила За Резба, Забавен Држач За Очила За Миленичиња, Штандови За Прикажување Очила За С?
zoom_in

Чигус Креативен Држач За Очила Животно, Симпатични Рачно Изработени Дрвени Очила За Резба, Забавен Држач За Очила За Миленичиња,

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Држачот за очила е рачно изработен со природно дрво, а рачно врежаните рамки за животински спектакли се живи и имаат јасни линии за моделирање Држачот за држачи за очила е со мала тежина и не зазема многу простор. Бојата на рамката е обоена со извонредна технологија за печатење, која има висок степен на совпаѓање и не е лесно да исчезне. Држачот за очила е многу погоден за клупи, домови, работни места и простории за учење. Држачот за држачи за очила може да се користи и како украс за ублажување на визуелниот замор. Овој забавен држач за очила за очила има слатки И живописни 3д форми на животни, што е многу погодно како подарок за љубовниците, пријателите, родителите или себе Си На Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Таткото, Годишнината и Роденденот.Спецификација Материјал : Густина Одбор Боја : Повеќебојна Тежина : 100гр Пакет Вклучуваат : 1 ПАРЧИЊА Држач За Очила За Животни Белешки : 1. Рачно мерење, ве молиме дозволете грешка од 0,5-2 см, благодарам. Бојата може да варира поради различни монитори.

Поврзани производи..