• Свеж
Централни делови на в Valentубените за табели сет од 3 рустикални знаци на рустикална маса црвена бела валентин дрвени знаци сакаат дрвени знаци loveубовен знак за свад?
zoom_in

Централни делови на в Valentубените за табели сет од 3 рустикални знаци на рустикална маса црвена бела валентин дрвени знаци сакаат дрвени

DEN 271.84

Стока
check Во продавницата

Романтичен изглед : getе добиете тотално 3 парчиња различни дрвени центри на маса, овие loveубовни дрвени знаци се украсени со срца и фонтови за благослов, едноставни и шармантни, дозволувајќи ви да ја почувствувате топлата атмосфера на Денот на вineубените Информации за мерење : Секое од нашите централни делови на в Valentубените за табели е во различна димензија, така што треба да ги проверите деталите за димензијата пред да ги купите; Сепак, нашите дрвени знаци се во средна големина без да заземат премногу од табелата. Прекрасни опции за подароци : Овие знаци на в Valentубените имаат loveубовни писма, срца и обрасци што одговараат на темата за Денот на вineубените, така што тие се убави за вас да ја дадете вашата слатка или душичка како домашна декорација, подарок за годишнина, подарок за венчавки и многу повеќе. Дрвена плакета за слободни дрвја : Овие рустикални свадбени декори на в Valentубените се отпечатени во квалитетно дрво, чии светли бои не можат лесно да избледат со времето и нивните мазни дното можат да стојат цврсто на масата без да паднат. Каде да се прикаже : Овие дрвени знаци на в Valentубените можат да бидат поставени директно на трпезариската маса, полица за книги, кабинет, камин, лента за нивоа, прозорци или други места, исто така, се применуваат за украсување на вашата спална соба, дневна соба, студија, канцеларија, биро и каде и да сакате . Романтичен изглед : getе добиете тотално 3 парчиња различни дрвени центри на маса, овие loveубовни дрвени знаци се украсени со срца и фонтови за благослов, едноставни и шармантни, дозволувајќи ви да ја почувствувате топлата атмосфера на Денот на вineубените. Информации за мерење : Секое од нашите централни делови на в Valentубените за табели е во различна димензија, така што треба да ги проверите деталите за димензијата пред да ги купите; Сепак, нашите дрвени знаци се во средна големина без да заземат премногу од табелата. Прекрасни опции за подароци : Овие знаци на в Valentубените имаат loveубовни писма, срца и обрасци што одговараат на темата за Денот на вineубените, така што тие се убави за вас да ја дадете вашата слатка или душичка како домашна декорација, подарок за годишнина, подарок за венчавки и многу повеќе. Дрвена плакета за слободни дрвја : Овие рустикални свадбени декори на в Valentубените се отпечатени во квалитетно дрво, чии светли бои не можат лесно да избледат со времето и нивните мазни дното можат да стојат цврсто на масата без да паднат.

Поврзани производи..