• Свеж
Ајоту 2 пакет за излез за модул за синхронизација на трепкање 2, држач за wallидни приклучоци со краток кабел за домашен/отворен домашен систем, заграда без неуреден к?
zoom_in

Ајоту 2 пакет за излез за модул за синхронизација на трепкање 2, држач за wallидни приклучоци со краток кабел за домашен/отворен

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

Компатибилност : држачот на wallидот на излезот е специјално дизајниран за модул за синхронизација на Blink, погоден за систем за внатрешна камера на отворено (не вклучува модул за синхронизација на Blink) Краток кабел : Излез на wallидот со краток USB кабел, без неуредни жици и зачувајте го вашиот простор. Без оштетување на wallидот : Заградата на излезот усвојува метод за инсталација на wallидот на приклучокот, кој е лесен за инсталирање. Без завртки, без дупчење и нема оштетување на wallидот. Безбеден и приграден модул за синхронизација на трепкање е поставен на монтирање, лесен за избор и место, и не е лесно да се испадне. Список на пакети : држач за излез * 2, краток кабел * 2. Белешка : Нема модул за синхронизација. Ако имате проблеми со квалитетот, можете да контактирате со нас во секое време, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Компатибилност : држачот на wallидот на излезот е специјално дизајниран за модул за синхронизација на Blink, погоден за систем за внатрешна камера на отворено (не вклучува модул за синхронизација на Blink). Краток кабел : Излез на wallидот со краток USB кабел, без неуредни жици и зачувајте го вашиот простор. Без оштетување на wallидот : Заградата на излезот усвојува метод за инсталација на wallидот на приклучокот, кој е лесен за инсталирање.

Поврзани производи..