• Свеж
Стенд за чадор за челик BBGS, влезен простор за заштеда на простор за заштеда на чадор за супермаркет/влезна врата на трговскиот центар
zoom_in

Стенд за чадор за челик BBGS, влезен простор за заштеда на простор за заштеда на чадор за супермаркет/влезна врата на трговскиот

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

● Добро изработка : штандот е изработен од цврст и силен метален челик, задебелена заграда, засилен дизајн на заварување, ефикасно ја зголемува стабилноста и капацитетот на лежиштето ● Сокриена фиока за вода, заоблен дизајн, долга рачка, складирање на стил на чадор, може да држи десетици чадори. ● Современ и модерен мебел : Уникатниот дизајн на шема и елегантна форма се многу привлечни. ● Хуманизиран дизајн : Прилагодливи стапала на дното, кои можат да се прилагодат за да се подобри нерамнотежата на земјата. ● Применливо за разни места : Зазема малку простор, лесно да се движите низ вашиот дом и канцеларија. Совршени држачи за чадори за дома, кујна, ходник, дневна соба, канцеларија, бар, стан, хотел и на кое било друго место на кое му треба решетка за чадор. ● Добро изработка : штандот е изработен од цврст и силен метален челик, задебелена заграда, засилен дизајн на заварување, ефикасно ја зголемува стабилноста и капацитетот на лежиштето. ● Сокриена фиока за вода, заоблен дизајн, долга рачка, складирање на стил на чадор, може да држи десетици чадори. ● Современ и модерен мебел : Уникатниот дизајн на шема и елегантна форма се многу привлечни. ● Хуманизиран дизајн : Прилагодливи стапала на дното, кои можат да се прилагодат за да се подобри нерамнотежата на земјата. ● Применливо за разни места : Зазема малку простор, лесно да се движите низ вашиот дом и канцеларија. Совршени држачи за чадори за дома, кујна, ходник, дневна соба, канцеларија, бар, стан, хотел и на кое било друго место на кое му треба решетка за чадор. ✿ Опис : штандот на чадорот е направен од железо. Можете да ставите агли или на влезови без да додадете неред во вашиот дом или канцеларија.

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
A , B , C , D , E
Product Dimension:
60 X 36 X 67 cm, 23.6 x 14.2 X 26.4 inches
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Поврзани производи..