• Свеж
Ксиуксиу 5л Кујна Транспарентна Кутија За Складирање Зрна Складирање Грав Содржат Запечатени Домашни Организатори Контејнери За Храна Кутии За Складирање Фрижид?
zoom_in

Ксиуксиу 5л Кујна Транспарентна Кутија За Складирање Зрна Складирање Грав Содржат Запечатени Домашни Организатори Контејнери За Храна Кутии

DEN 182.40

Стока
check Во продавницата

1 СПЕЦИФИКАЦИИТЕ СЕ ТОЧНИ И СТИЛОТ Е УБАВ. Можете да го изберете садот за складирање жито што ви треба според вашите потреби. МАТЕРИЈАЛОТ Е ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН И БЕЗБЕДЕН, А ЗАПЕЧАТУВАЊЕТО Е ДОБРО. Транспарентниот сад го олеснува наоѓањето храна во кабинетот. Херметичкиот сад ги спречува зрната да се расипат, а исто така ги држи стаорците и инсектите подалеку. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ. Нашите контејнери за складирање жито лесно се чистат, а деловите лесно се расклопуваат и повторно се склопуваат. РАЗЛИЧНИ НАМЕНИ. Можете да ги користите овие контејнери за жито за чување и организирање закуски, макарони, брашно, шеќер, житарици, тестенини, бисквити, помфрит, храна за домашни миленици итн. во оставата, чајната кујна за лесна употреба. За да го направите животот поудобен и подобар, заслужувате да го поседувате нашиот контејнер за складирање жито. ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР. Заштедете простор и организирајте ја просторијата за складирање на убав и уреден начин. Потекло : CN(Потекло)Број На Модел : Кутија За Складирање Материјал : Пластикапластичен Тип : PPFeature : Scockedtype : Кутии За Складирање И Binscapacetacy : Друг Стил : Модерна Техника : Slossyshape : Правоаголник : Функција За Контејнер За Храна : Зачувување На Свежина Спецификација : Другпроизвод : Другипе1 : организатор на кутија за складирање кујна2 : кујна контејнерстипе3 : Контејнери За Складирање Храна Тип4 : Кутија За Складирање На Фрижидерпластичен Контејнер За Складирање,Кутии За Складирање,Корпи За Складирање,Организатор На Фрижидер,Складирање Кујнски Ормар,Контејнер За Храна,Контејнери За Складирање На Фрижидеркарактеристики : 1.

Other:
Product:
Other
type1:
storage box organizer kitchen
type2:
kitchen containers
type3:
food storage containers
type4:
refrigerator storage box
Plastic storage container,:
Storage boxes,Storage baskets,fridge organizer,kitchen cabinet storage,:
Food Container,fridge storage containers:
Features:
1. 100% new state, high quality, no harm, no peculiar smell, no BPA.:
2. Environmental protection material, waterproof.:
3. Smart and convenient storage box with lid and handle.:
4. Can be used for refrigerators and kitchen cabinets:
Product parameter:
Material:
pp
Size:
12.2*5.9*6.3 in
Package includes:
1*storage box

Поврзани производи..