• Свеж
Зеродеко 6 парчиња Саќе Кутија За Складирање Биро Биро За Фиоки За Суета Фиоки За Складирање Организатор На Фиоки За Биро Комплет Оддел Организатор На Плакари Разд?
zoom_in

Зеродеко 6 парчиња Саќе Кутија За Складирање Биро Биро За Фиоки За Суета Фиоки За Складирање Организатор На Фиоки За Биро Комплет Оддел Организатор

DEN 252.64

Стока
check Во продавницата

ПС ПЛАКАРОТ ЧОРАПИ ДЕЛИТЕЛ Одлично За одржување на сите ваши фиоки уредни и организирани. Го прави наоѓање на точната ставка што сакате брзо и лесно. ФИОКА ДЕЛИТЕЛ КУТИЈА модерен дизајн го прави совршена декорација за вашата соба. КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА КОМОДИ за чување и чување градник за долна облека за жени и нивно организирање. ФИОКИ ЗА ДОМАЌИНСТВО ФИОКА ДЕЛИТЕЛ КУТИЈА Со овој производ, можете да најдете мали предмети брзо и без мешање. СЕПАРАТОРИ за ФИОКИ 6 парчиња Фиока За Саќе Делител На Фиоки За Домаќинства Плакар За Долна Облека Кутија За Чорапи За Чорапи Појас За Шалови За Дневна Соба Спална Соба (Беж). Пакетот Вклучува 6 х Карактеристики На Организаторите На Фиоки За Саќе-ја одржува вашата облека и додатоци уредни и организирани фиоки за складирање. - Со овој производ, можете да најдете мали предмети брзо и без мешање Плакарот Долна Облека Организаторот Фиока. - Материјал : пс комода за чување коцка кутија. - Големина : 12, 00Х6, 50Х5, 40см/4, 72Х2, 55Х2, 12инчна кутија за разделување фиоки. - Боја : беж плакарот делител кутија. - Модерен дизајн го прави совршена декорација за вашата соба комода за складирање канти. - Тоа е за организирање градници, чорапи, вратоврски, долна облека, шал и мали додатоци и оваа ставка, исто така, има добра апсорпциона моќ за Сепаратори на Фиоки за влага и мирис.

Поврзани производи..