• Свеж
Xyyxdd легура единечна дупка топла и ладна вода со ладна вода ротирачко седиште керамички плоча вентил јадро кујнски бања бања миксер
zoom_in

Xyyxdd легура единечна дупка топла и ладна вода со ладна вода ротирачко седиште керамички плоча вентил јадро кујнски бања бања миксер

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Нашата тапа е изработена од материјал и повеќеслоен филтер за ефикасно филтрирање на нечистотиите Овие тапаци се вклопуваат за повеќето мијалник, не'рѓосувачки финиш се спротивставува на отпечатоците од прсти и дамките за вода за чистачка кујна или бања. Доколку треба да ја замените старата тапа на кујната, оваа кујна тапа е добар избор. Лесна инсталација. Ако има проблеми, ве молиме, ве молиме, ве молиме, слободно контактирајте не без двоумење, и ние сме многу задоволни да ви помогнеме цело време, благодарам!. Користете сцена : кујна, бања, тоалет, хотел, итн. Лесно за одржување-супер-супериорна корозија отпорна на 'рѓа, спречете го валканото да се лепи на површината на тапа, чистата тапа со крпа е доволно во дневна употреба. Спецификација : Тип : Кујнски чешми. Пакуван содржина : ? Кујна тапа, додатоци за монтирање. Нашата тапа е направена од материјал и повеќеслоен филтер за ефикасно филтрирање на нечистотиите. Оваа тапаци се вклопуваат за повеќето мијалник, не'рѓосувачки финиш се спротивставува на отпечатоци од прсти и водни места за чистач на чистач за чистење на чистачка за чистач за чистење на чистач за чистење на чистач за чистење на чистач за чистење на чистач за чистач, за чистач на чистач Kitchen or Bathroom.If You Need to Replacement Your Old Kitchen Faucet This Kitchen Faucet is a Good Choice.

Type:
Kitchen Faucets.
Package Content:
?Kitchen Faucet,Mounting Accessories.
Our Faucet is Made Ofmaterial and Multi-Layer Filter to Effectively Filter Impurities.:
This Faucets Fit for Most Sink,Stainless Finish Resists Fingerprints and Water Spots for a Cleaner Looking Kitchen or Bathroom.If You Need to Replacement Your Old Kitchen Faucet This Kitchen Faucet is a Good Choice.:
Easy Installation.If There is Any Problems,Please Kindly Feel Free to Contact Us Without Hesitation,And We Are Very Pleased to Help You All the Time,Thanks!:
Use Scene:
Kitchen,Bathroom,Toilet,Hotel,Etc.
Easy to Maintenance-Superior Corrosion Rust-Resistant Finish Prevent Dirty from Sticking to Faucet Surface,Clean Faucet by Cloth is Enough in Daily Use. :

Поврзани производи..