• Свеж
Мувла За монистра ОД Смола ЗА накит САМОСТОЈНО Исушен Цвет Епоксиден Аб Лепак Тркалезна Мувла , Што Се Користи За Обетки Од Смола, Изработка На Накит Од Нараквица, М?
zoom_in

Мувла За монистра ОД Смола ЗА накит САМОСТОЈНО Исушен Цвет Епоксиден Аб Лепак Тркалезна Мувла , Што Се Користи За Обетки Од Смола,

DEN 110.24

Стока
check Во продавницата

[МУВЛА ОД СМОЛА САМ] : Пакетот Содржи 2 Парчиња Калапи За Смола Од Монистра, 30 Парчиња Капачиња Од Мониста S925, Погодни за Изработка На Разни Занаети Од Смола, како Што се Нараквици, Привезоци, Ѓердани Завршената Големина е 0,39 Инчи. [ПРЕТПОЧИТАН МАТЕРИЈАЛ] : Нашата Мувла За Самостојно Зрно Е Изработена од Висококвалитетен Силиконски Материјал, Мек и Цврст, Без Мирис, Долготрајна Употреба, Мазна Внатре, Лесна За Чистење И Демулдирање, Капачето Од Зрно Е Направено Од С925 Сребро, Што Не Е Лесно Да ' рѓа. [ШИРОКО СЕ ПРИМЕНУВААТ] : Овие Силиконски Калапи Со Топче Од Јајце-Мушка Се Совршени за Правење Обетки, Нараквици, Ѓердани, Приврзоци, Занаети за Накит и Прекрасни Додатоци за Накит. Тие се Идеални Подароци за Наставниците, Семејството и Пријателите. [ЛЕСЕН за УПОТРЕБА] : Само Истурете Ја Смолата во Мерна Чаша, Полека Промешајте За Да Се Ослободат Меурчиња, Потоа Додадете Сушено Цвеќе Иликвини, Полека Промешајте и Истурете во Калапот, Оставете да Отстои 24 Часа, Додека Смолата Целосно Не се Зацврсти, Можете Да Ја Извадите. [100% УСЛУГА] : Ние Професионално Обезбедуваме Производство На Висококвалитетни Силиконски Калапи. Ако Имате Било Какви Проблеми Со Калапи, Контактирајте Со Нас! Ние Се Стремиме Да Направиме Висококвалитетни Производи и Да Обезбедиме Искрена Услуга за Секој Од Нашите Клиенти. Пакетот Содржи 2 Парчиња Калапи За Смола Од Монистра, 30 Парчиња Капачиња Од Мониста S925, Погодни за Изработка На Разни Занаети Од Смола, како Што се Нараквици, Привезоци, Ѓердани.

Поврзани производи..