• Свеж
Cuifati Aircraft Band Radio Readiver Air FM Am CB SW VHF Преносен широк фреквенција целосен опсег Раден радио рекордер, еден инчен LCD дисплеј со задно осветлување, со четири режим на пребар?
zoom_in

Cuifati Aircraft Band Radio Readiver Air FM Am CB SW VHF Преносен широк фреквенција целосен опсег Раден радио рекордер, еден инчен LCD дисплеј

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Еден инчен LCD дисплеј со задно осветлување може точно да го прикаже опсегот на фреквенција, симболот на батеријата и индикацијата за чувствителност Ова радио има четири режим на пребарување, тие се рачно пребарување, автоматско пребарување радио, целосно автоматско пребарување и продавница за радио, удобно и лесно. Антената на челична вратоврска се користи за подобрување на чувствителноста на примање на производот. Фабриката е опремена со проширена антена за да им се олесни на корисниците да добијат краток бран. Преносен дизајн, лесен за вадење. Дизајнот на производот е интуитивен и лесен за работа. Чипот има моќна меморија и може да чува 50 радиостаници во секој опсег. Еден инчен LCD дисплеј со задно осветлување може точно да го прикаже опсегот на фреквенција, симболот на батеријата и индикацијата за чувствителност. Ова радио има четири режим на пребарување, тие се рачно пребарување, автоматско пребарување радио, целосно автоматско пребарување и продавница за радио, удобно и лесно. Антената на челична вратоврска се користи за подобрување на чувствителноста на примање на производот. Фабриката е опремена со проширена антена за да им се олесни на корисниците да добијат краток бран. Преносен дизајн, лесен за вадење. Дизајнот на производот е интуитивен и лесен за работа. Чипот има моќна меморија и може да чува 50 радиостаници во секој опсег. Карактеристики : 1.ил третман со инјектирање на обвивката на производот ја штити обвивката на производот од гребење и абење. Постојат два начина да се слуша радио : надворешен звучник или вметната уво . Режим на напојување : Вградена батерија со голем капацитет од 700m Ah со голем капацитет, батерија од 3,7 V литиум, може да го поврзе надворешното напојување DC5 V.

AIR:
118-138MHZ5K/50K STEP SEL Sensitivity
FM:
87.5-108MHZ0.1MHZ STEP/;/;/;/;/;/; Sensitivity
AM:
520-17209K/10K STEP SEL/;/;/;/;/;/; Sensitivity
CB:
25-28MHZ5KHZ STEP/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/; Sensitivity
SW:
2-30MHZ5KHZ STEP/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/; Sensitivity
VHF:
30-223MHZFM-N/FM-W/;/;/;/;/;/;/;/;/;/; Sensitivity
Power Supply:
700 MAH 3.7V Lithium Battery
Speaker:
40MM, 1W, 8Euro/;/;
External Source:
3.5MM Earplug
Product Size:
Approx. 103 * 60 * 15mm / 4.1 * 2.4 * 0.6in
Weight:
160g / 5.6oz
Minimum Operating Voltage:
2V
Stereo Separation:
32DB
Distortion:
0.5%
Output Power:
200MW
Color:
Black, Gold (optional)
Package list:
1 * Radio:
1 * Headphone:
1 * Charging Wire :
1 * User Manual:
1 * Lanyard :
1 * Extended Antenna :
1 * Ear Cap:

Поврзани производи..