• Свеж
Платнени Фиоки За Складирање Алуминиумски Доказни Торби За Мирис На Блиц 100 Вреќи Со Патент Повторно Запечатување Компјутер Домаќинство &засилувач; Организаторит?
zoom_in

Платнени Фиоки За Складирање Алуминиумски Доказни Торби За Мирис На Блиц 100 Вреќи Со Патент Повторно Запечатување Компјутер Домаќинство

DEN 1238.40

Стока
check Во продавницата

100% Пластика Изработен Од Висококвалитетен Материјален Филм, Издржлив и Сјаен, Сребрен Фронт Со Проѕирен Грб за Прикажување На Производот. ПОВТОРНО ЗАТВОРАЊЕ НА ПАТЕНТ-Алуминиумски Патент Кеси Со Виси Дупка Дизајн, Овозможувајќи Ви Да Ги Користите Одново и Одново. Нашите Кеси Со Патент Се Транспарентни И Корисни За Одржување На Сите Надвор И Сите Мириси. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА - Нашите Кеси Со Патент Се Соодветни За Употреба На Пакување Разни Производи како Што Се , Зрна Кафе, Сушено Цвеќе, Сјај За Усни, Накит, Сушено Овошје, Колачиња, Чај, А Исто Така Држат Козметика , Сапун Итн. Пред Да Нарачате, Внимателно Проверете Ги Димензиите На Кесите. Големина : 6х10см Плакар Кеси Ткаенини Кутии за Складирање Со Капаци Мала Торба Склопувачки Контејнери За Складирање Со Капаци Чанта За Чување Голема Облека Организатор Уредни И Ко 4 Нивоа Контејнери за Складирање За Ќебиња. Платнени Фиоки За Складирање Алуминиумски Доказни Торби За Мирис На Блиц 100 Вреќи Со Патент Повторно Запечатување На КОМПЈУТЕР Домаќинство И Организатори Торби За Складирање Ќебе Големина : Различни големини како што е прикажаноизработен од висококвалитетен материјален филм, издржлив и сјаен, сребрен преден дел со проѕирен грб за прикажување на производот.МАТЕРИЈАЛ и ГОЛЕМИНА - Овие кеси со патент се произведуваат од нематеријали.Кеси за РЕЦИКЛИРАЊЕ И КОРИСНИ - Милар ефикасно ги одржуваат предметите уредни и хигиенски.

Поврзани производи..