• Свеж
Затегнување на прицврстувачот, прицврстувачот за хардвер за прицврстување на хардверот за прицврстување на хардвер за прилагодување на прицврстувачот на не'рѓос?
zoom_in

Затегнување на прицврстувачот, прицврстувачот за хардвер за прицврстување на хардверот за прицврстување на хардвер за прилагодување на прицврстувачот

DEN 620.80

Стока
check Во продавницата

Рационализиран механизам за заклучување, добра сила, прилагодлива и лесна за работа Мал и исклучителен, силен капацитет на лежиште, стабилна структура, погодна за декорација на домови. Користејќи високо -квалитетен не'рѓосувачки челик и пластични материјали, силни и издржливи. Погодно е за врати, машини, автомобили, склопови на тела, опрема за лекови, обработка на дрво, итн. Дизајнот на рачката е ергономски, удобен за одржување и има долг животен век. Рационализиран механизам за заклучување, добра сила, прилагодлива и лесна за работа. Мал и исклучителен, силен капацитет на лежиште, стабилна структура, погодна за декорација на домови. Користејќи високо -квалитетен не'рѓосувачки челик и пластични материјали, силни и издржливи. Погодно е за врати, машини, автомобили, склопови на тела, опрема за лекови, обработка на дрво, итн. Дизајнот на рачката е ергономски, удобен за одржување и има долг животен век. Спецификација : Тип на ставка : Вклучување на лаптоматеријал : не'рѓосувачки челик + пластична категорија : приближно.9oz Product Големина : Прибл.8 Водечка сила : Прибл.5lbscope на апликација : Домашна декорација, инсталација на опрема, итн. Список на пакети : 1 x TOGGLE LATCH1 X Додаток : 1. Ве молиме, дозволете грешка од 0‑1 инчи поради рачно мерење. Ви благодариме за разбирањето.

Item Type:
Toggle Latch
Material:
Stainless Steel + Plastic
Weight:
Approx. 223g / 7.9oz
Product Size:
Approx. 12.5x4.5cm / 4.9x1.8in
Holding Force:
Approx. 320kg / 705.5lb
Scope of Application:
Home decoration, equipment installation, etc.
Package List:
1 x Toggle Latch1 x Accessory
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Поврзани производи..