• Свеж
Агол од 16 парчиња, Бела Заштитна Пена од Соголување На Надворешноста Нацрт На Парчиња Рамка Временска Рамка Што Го Одзема Времето На Заптивката За Подлоги Заштита ?
zoom_in

Агол од 16 парчиња, Бела Заштитна Пена од Соголување На Надворешноста Нацрт На Парчиња Рамка Временска Рамка Што Го Одзема Времето На Заптивката

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Стп полиуретан ИНСТАЛАЦИЈА НА ЗАПТИВКА на АГОЛОТ на ВРАТАТАоваа заптивка за запечатување може да се користи за врата и прозорец, не оставајќи простор за , ветрови, вода и други. АГОЛ НА ВРАТАТА оваа заптивка на аголот на вратата може да помогне да се задржи надвор, да се задржи климатизерот внатре и да се задржи бучавата надвор. ВРАТА АГОЛ ВРЕМЕТО СОГОЛУВАЊЕИзработени од материјал отпорен на абење и безбеден, може да се користат долго време. ГАРАЖА ВРАТА ПРОТЕКУВАЊЕ АГЛИтоа е едноставно, но многу практично за употреба, тоа е , -апсорпција, звучна изолација итн. ПЕНА ВРЕМЕТО СОГОЛУВАЊЕДоволна количина за задоволување на вашите различни потреби. Лесен за инсталирање и отстранување, толку удобен. ИНСТАЛАЦИЈА НА ЗАПТИВКА на АГОЛОТ на ВРАТАТАоваа заптивка за запечатување може да се користи за врата и прозорец, не оставајќи простор за , ветрови, вода и други. АГОЛ НА ВРАТАТА оваа заптивка на аголот на вратата може да помогне да се задржи надвор, да се задржи климатизерот внатре и да се задржи бучавата надвор. ВРАТА АГОЛ ВРЕМЕТО СОГОЛУВАЊЕИзработени од материјал отпорен на абење и безбеден, може да се користат долго време. ГАРАЖА ВРАТА ПРОТЕКУВАЊЕ АГЛИтоа е едноставно, но многу практично за употреба, тоа е , -апсорпција, звучна изолација итн. ПЕНА ВРЕМЕТО СОГОЛУВАЊЕДоволна количина за задоволување на вашите различни потреби. Лесен за инсталирање и отстранување, толку удобен. Пакетот Вклучува 8 х Аголни Карактеристики На Вратата-Изработен од материјал отпорен на абење и безбеден, може да се користи долго време. - Оваа лента за запечатување може ефикасно да ја одржува вашата соба ладна кога го вклучувате климатизерот.

Поврзани производи..