• Свеж
УПКОХ 3 парчиња Шише Со Ладна Вода Чист Котел Стомна За Лимонада Ноќен Бокал За Вода Стомна За Вода Со Рачка Домашен Сад За Вода Шише За Складирање Пијалоци Дома Пла?
zoom_in

УПКОХ 3 парчиња Шише Со Ладна Вода Чист Котел Стомна За Лимонада Ноќен Бокал За Вода Стомна За Вода Со Рачка Домашен Сад За Вода Шише За Складирање

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ВОДА БОКАЛ со КАПАК котел усвоен со премиум материјал, издржлив и безбеден, може да биде за некое време ЧАЈНИК ЗА ЛАДЕЊЕ вода големиот капацитет обезбедува употреба и носи елегантно чувство за пиење, без разлика на вода или чај. ТРАНСПАРЕНТЕН СТОМНА ЗА ВОДА котел не е лесен за лизгање, и попогодно за истурање на вода. Пикник ЗА СТОМНА ЗА КАФЕ, многу погоден за овошен сок, ладен чај, пијалоци,. ЛЕДЕН ЧАЈ ПИЈАЛОК СТОМНА Погоден За држење вода, сок, чај, млеко, пијалоци, миризлив чај, ледена вода, вино и други. ВОДА БОКАЛ со КАПАК котел усвоен со премиум материјал, издржлив и безбеден, може да биде за некое време. ЧАЈНИК ЗА ЛАДЕЊЕ вода големиот капацитет обезбедува употреба и носи елегантно чувство за пиење, без разлика на вода или чај. ТРАНСПАРЕНТЕН СТОМНА ЗА ВОДА котел не е лесен за лизгање, и попогодно за истурање на вода. Пикник ЗА СТОМНА ЗА КАФЕ, многу погоден за овошен сок, ладен чај, пијалоци,. ЛЕДЕН ЧАЈ ПИЈАЛОК СТОМНА Погоден За држење вода, сок, чај, млеко, пијалоци, миризлив чај, ледена вода, вино и други. Пакет Листа 3 х Котел Карактеристики-Материјал : компјутер стакло вода стомна-Капацитет : 600мл вода стомна со рачка-голем капацитет обезбедува употреба и носи елегантен чувство за пиење, без разлика вода или чај Транспарентен Шише. - Голем капацитет, производот е доволен за вашето семејство секојдневно пијте или забавувајте гости На Забавата Домашен Сад За Вода.

Поврзани производи..