• Свеж
Anyufei 5pcs повеќенаменска легура на цинк легура вртејќи ја очите пролетна кука за чанти Брза кука за домашно милениче за миленичиња
zoom_in

Anyufei 5pcs повеќенаменска легура на цинк легура вртејќи ја очите пролетна кука за чанти Брза кука за домашно милениче за миленичиња

DEN 630.40

Стока
check Во продавницата

Снабдувања на DIY : Метал Тип : 31,45,60мм. Материјал : легура на цинк. Мултифункционална употреба, одлична за синџир на миленичиња, активност на отворено, кампување, искачување, пешачење, патување, клуч за клучеви, чанти за мажи/дами итн. Снабдувања на DIY : Метал. Тип : 31,45,60мм. Материјал : легура на цинк. Мултифункционална употреба, одлична за синџир на миленичиња, активност на отворено, кампување, искачување, пешачење, патување, клуч за клучеви, чанти за мажи/дами итн. 5 парчиња повеќенаменски легура на цинк, вртејќи се на очите, пролетна кука за чанти, брза кука, миленичиња, миленичиња, патеки за миленичиња, патување/клуч за клучеви : DIY материјали : Метална работа на типот : 31,45,60mmcolor : Silvermaterial : Zinc Alloypacking List : 5pcsfeature : 1. Изработено на Zinc Alloy to Protect Против корозијата, врската Snap Hook има отпорна на корозија, исто така се применуваат влажни услови.Овој производ е лежиште со висок товар . Со безбедност на заклучување на навојни завртки, лесна за употреба, безбеден и безбеден.multifunctional употреба, одлично за синџир на миленичиња, активност на отворено, кампување, искачување, пешачење, патување, клуч за клучеви, чанти за мажи/дами итн. може да се покаже малку поинаку на вашиот компјутерски монитор бидејќи мониторите не се калибрираат исти.

DIY Supplies:
Metalworking
Type:
31,45,60mm
Color:
Silver
Material:
Zinc alloy
packing list:
5Pcs
Feature:
1.Made of Zinc alloy to protect against corrosion,The Snap Hook Link has corrosion resistant,Wet conditions also apply.:
2.This product is a high load bearing .:
3.With security of threaded screw lock,easy to use,safe and secure.:
4.Multifunctional use,great for pet chain,outdoor activity,camping, climbing, hiking, traveling, keychain,Men/Ladies Handbag etc:
​5.Lifting sling, etc. to prevent the chain tie a knot,Rotate to release torque.:
-Note:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same.:
Please allow 1-3mm slight deviation due to manual measurement. Thank you!:
Only the above-mentioned package contents, other products are not included.:
Notice:
1. Please allow 1-3mm errors caused by manual measurement. Please make sure you don’t mind before triggering:
2. The color may show different differences, please understand :

Поврзани производи..