• Свеж
Звучник за безжичен преносен Bluetooth Bluetooth Boombox - 17 вати за полнење на бум -кутија за преносот Преносен музички барел гласно стерео систем со влез AUX, MP3/USB/SD порта, FM ради?
zoom_in

Звучник за безжичен преносен Bluetooth Bluetooth Boombox - 17 вати за полнење на бум -кутија за преносот Преносен музички барел гласно

DEN 557.44

Стока
check Во продавницата

17 Watt Power : Безжичниот звучник Bluetooth Bluetooth е опремен со W/ A 3 "Tweeter W/ 17 Watts Peak Power/ 85 W RMS на 4 оми за репродукција на стерео звук со опкружувачки опсег и пренесено куќиште за продолжен бас. Компатибилен со Bluetooth : овој Boombox Безжична Bluetooth Sonider Tube е компатибилна w/ Bluetooth за безжично аудио стриминг и работи w/ уреди како i Phone, Android мобилен телефон, i Pad, таблет, компјутер. Звучникот на Bulrel Bluetooth гласно улица Blaster е исто така опремен w / A 3. 5мм AUX влез, USB Flash Drive / SD -порта за картички што може да поддржува MP3 -датотеки и дигиталното FM радио со автоматско пребарување. Предната контрола на батеријата за полнење на Boombox Bluetooth Bluetooth звучни Солиден и издржлив дизајн на градежни куќишта и е опремен со вградена батерија за полнење со 3,7 V Li-Ion w/ до 2+ часови живот и одвојлив каиш за носење за да можете да го однесете каде и да одите : овој звучник за Bluetooth Burel Bluetooth Pyle Radio Radio System FM Boombox со Bluetooth има вграден дигитален аудио засилувач и опремена W/ A Контролен центар за копче на предниот панел за поставка за аудио конфигурација без проблеми. Батеријата што може да се надополнува : Bluetooth звучникот на Pyle Boombox има солиден и издржлив дизајн на градежни куќишта и е опремен со вграден 3. 7 V Li-Ion батерија што може да се надополнува со живот/ до 2+ часа и да носи рачка за да можете да го земете насекаде оди. 17 Watt Power : Безжичниот звучник Bluetooth Bluetooth е опремен со W/ A 3 "Tweeter W/ 17 Watts Peak Power/ 8.5 W RMS на 4 оми за репродукција на стерео звук со опкружувачки опсег и пренесено куќиште за продолжен бас. Компатибилен со Bluetooth : овој Boombox Безжична Bluetooth Sonider Tube е компатибилна w/ Bluetooth за безжично аудио стриминг и работи w/ уреди како i Phone, Android мобилен телефон, i Pad, таблет, компјутер. Звучникот на Bulrel Bluetooth гласно улица Blaster е исто така опремен w / A 3. 5мм AUX влез, USB Flash Drive / SD -порта за картички што може да поддржува MP3 -датотеки и дигиталното FM радио со автоматско пребарување. Предната контрола на батеријата за полнење на Boombox Bluetooth Bluetooth звучни Солиден и издржлив дизајн на градежни куќишта и е опремен со вградена батерија за полнење со 3,7 V Li-Ion w/ до 2+ часови живот и одвојлив каиш за носење за да можете да го однесете каде и да одите : овој звучник за Bluetooth Burel Bluetooth Pyle Radio Radio System FM Boombox со Bluetooth има вграден дигитален аудио засилувач и опремена W/ A Контролен центар за копче на предниот панел за поставка за аудио конфигурација без проблеми.

Поврзани производи..