• Свеж
Ипетбум Рачен Острилка за Моливи 10 парчиња Острилка За Моливи, Рачен Острилка За Острилка За Моливи Со 1 Дупка Острилка За Ајлајнер Острилка За Метален Острилка За ?
zoom_in

Ипетбум Рачен Острилка за Моливи 10 парчиња Острилка За Моливи, Рачен Острилка За Острилка За Моливи Со 1 Дупка Острилка За Ајлајнер Острилка

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

ВРВЕН КВАЛИТЕТ-острилката за Моливи е изработена од врвен и цврст метален материјал, што гарантира дека острилката за моливи може да се нанесе за долготрајна употреба КОМПАКТНА ГОЛЕМИНА-острилката за моливи е мала и компактна, што нема да зазема простор и ќе го направи добар за напикање во торба, ранец или кутија за моливи. КАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОИЗВОДОТ - нашите острилки за моливи квалитетот и преносливоста го прават да работи многу за учениците, наставниците и канцеларискиот персонал. Металниот острилка е лесен за држење и употреба. ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН-Острилките се погодни за различни видови моливи, моливи за веѓи и боички, кои можат да ги задоволат потребите на секој ученик, наставник, уметник или офицер. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ-Рачниот острилка за моливи има само една дупка, која е погодна за употреба во училишта, канцеларии или домови за уметнички проекти, може да се примени за обични или обоени моливи. ВРВЕН КВАЛИТЕТ-острилката за Моливи е изработена од врвен и цврст метален материјал, што гарантира дека острилката за моливи може да се нанесе за долготрајна употреба. КОМПАКТНА ГОЛЕМИНА-острилката за моливи е мала и компактна, што нема да зазема простор и ќе го направи добар за напикање во торба, ранец или кутија за моливи. КАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОИЗВОДОТ - нашите острилки за моливи квалитетот и преносливоста го прават да работи многу за учениците, наставниците и канцеларискиот персонал. Металниот острилка е лесен за држење и употреба. ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН-Острилките се погодни за различни видови моливи, моливи за веѓи и боички, кои можат да ги задоволат потребите на секој ученик, наставник, уметник или офицер. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ-Рачниот острилка за моливи има само една дупка, која е погодна за употреба во училишта, канцеларии или домови за уметнички проекти, може да се примени за обични или обоени моливи. Опис рачниот острилка за моливи има само една дупка, која е погодна за употреба во училишта, канцеларии или домови за уметнички проекти, може да се примени за обични или обоени моливи.

Поврзани производи..