• Свеж
Danneasy 4PCS OMBRE NAIL четка за нокти за ноктите Пенка за клинчиња за нокти четки за нокти, француска четка за нокти за нокти маникир за четка за четки за нокти со алатки со 4 ?
zoom_in

Danneasy 4PCS OMBRE NAIL четка за нокти за ноктите Пенка за клинчиња за нокти четки за нокти, француска четка за нокти за нокти маникир

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

【Совршен сет за четки за нокти】 Можете да добиете 4 PCS OMBRE четка со глава од сунѓер од 4 парчиња, со 4 пенкало за нокти со различен вид што ги исполнува барањата за дизајн на уметност за нокти, лесно да создадете свој стил на нокти DIY како што сакате 【Шармантен дизајн на омбре нокти】 градиент на нокти сунѓери за правење омбре и згаснувања, градиентна сенка погодна за УВ гелови/лажни/природни нокти. Француска четка за нокти на врвот создава убава C-крива многу лесно. 【Квалитет и издржлива】 четката за нокти OMBRE е направена од највисок квалитет на комбинација на легура и акрилик со голема издржливост дизајнирана за дневна употреба. Главата на четката направена со квалитетна најлонска коса, не-деформација, не-кородирачки и не е лесен за губење на влакната. 【Широка употреба】 Нокти Омбре сунѓер се погодни за домашна употреба и професионален салон за нокти. Четките за уметност на лагер за нокти се идеални за правење гел полска уметност за нокти, фино цртање, сликање цвеќиња и дизајн на шема на нокти. 【Ветување на Данези】 Нашата надеж да ги подобриме и оптимизираме нашите производи преку предлози и искуство на клиентите, со цел да му обезбедиме на секој lубител на ноктите соодветни и омилени алатки за уметност за нокти, додатоци и украси, што е она што сме среќни што го правиме. Содржина на пакет : ▶ Функција за комплет за дизајн на нокти од 4 парчиња : ▶ Професионален бренд за маникир. ▶ Лесен за употреба и чистење. ▶ Направено од квалитетен најлон и легура, издржлив за подолга употреба. ▶ Одличен квалитет, за да можете лесно да направите маникир. ▶ Разумен дизајн, мала тежина, погодна за носење, можете да го однесете на патување, забави, шопинг и така натаму. Одржување на четки за уметност за нокти Општо знаење : ① Акрилните четки за ноктите можат да се исчистат со вода веднаш по сликањето со пигмент базиран на вода, но ако е долго време зацврстување на пигмент или боја на масло, тогаш мора да користите чистач за четки за да го направите тоа чиста.

Поврзани производи..