• Свеж
Rowita 8,5 инчи LED осветлен wallид монтиран шминка огледало, двострано зголемување на шминка за бања, флексибилно гушавост и вшмукување на заклучување, двострана проширу?
zoom_in

Rowita 8,5 инчи LED осветлен wallид монтиран шминка огледало, двострано зголемување на шминка за бања, флексибилно гушавост и

DEN 3055.84

Стока
check Во продавницата

Огледала за шминка Опциите за зголемување 1x, 7x и 10x за да бидете сигурни дека секој детал е воспоставен. LED светла што обезбедуваат целото лице да се рефлектира и ви овозможуваат да ја завршите шминката во области без соодветна светлина. Огледалото за шминка овозможува ротација на 360 степени, флексибилната рака може да се прошири кога не е во употреба, може да се преклопи против wallидот, нејзината продолжена рака е идеална за простории со ограничен простор. Елегантен дизајн, би бил погоден за дома, хотел, бањи и бања, итн. Идеално за примена во шминка, како што се носење на контактни леќи, пинжење на веѓите, шминка, фризура и бричење, et. Mirceup Mirrorsdual Side Sivel Wallид од монтирање се користи во бања за дами облекување и бричење на господин. Elegant design is perfect for decoration in luxury hotel spas and home.Name : Wall-mounted makeup mirror Diameter : 8.5 inches Mirror Thickness : 2 inch Shape : Round Orientation : Vertical Frame Material : Metal Bulb Type : LEDColor : Bronze finished, nickel finished Round double-sided mirror : 10x, 7x величеник + обичен раката може да се прошири на 13 инчи (30 см) Агол на ротација : 360 степени на wallидот : Дава тежина : 1,5 кг. Пакет вклучен : 1x wallиден огледало1x завртка за фиксирање.

Поврзани производи..