• Свеж
Прицврстување На Силата на притискање, Галванизација Од Легиран Челик За Тестирање На Сила На Повлекување Висока Цврстина Лесно Ракување Фина Изработка За Експер?
zoom_in

Прицврстување На Силата на притискање, Галванизација Од Легиран Челик За Тестирање На Сила На Повлекување Висока Цврстина Лесно

DEN 1595.20

Стока
check Во продавницата

ГЛАВНА ЦЕЛ : металниот прицврстувач главно се користи за тест за влечење за стабилизирање на предметите за стегање и обезбедување точно мерење ЛЕГИРАН ЧЕЛИК : стегачот е изработен од легиран челик, со висока цврстина, отпорност на абење и истиснување, обезбедувајќи висока сила на стегање. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : прицврстувачот е погоден за тестирање на силата на влечење и силата на лупење на пластичен филм, гума, ткаенина, хартија, композитни материјали. СЈАЈНА ЗАВРШНИЦА : со фина изработка, површина за галванизација, изгледот на прицврстувачот е сјаен без бруси, со безбедно работење. ЛЕСНО РАКУВАЊЕ : прицврстувачот има разумна структура и вграден во пролет за да обезбеди лесно и заштеда на работна сила, со добра практичност. ГЛАВНА ЦЕЛ : металниот прицврстувач главно се користи за тест за влечење за стабилизирање на предметите за стегање и обезбедување точно мерење. ЛЕГИРАН ЧЕЛИК : стегачот е изработен од легиран челик, со висока цврстина, отпорност на абење и истиснување, обезбедувајќи висока сила на стегање. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : прицврстувачот е погоден за тестирање на силата на влечење и силата на лупење на пластичен филм, гума, ткаенина, хартија, композитни материјали. СЈАЈНА ЗАВРШНИЦА : со фина изработка, површина за галванизација, изгледот на прицврстувачот е сјаен без бруси, со безбедно работење.

Item Type:
Push Pull Gauge Clamp
Material:
Alloy Steel
Package List:
1 x Push Pull Gauge Clamp :

Поврзани производи..