• Свеж
ЖИВОТНА ЌЕЛИЈА 2550 5-Фаза Крајната хепа &засилувач; Јаглерод Прочистувач На Воздухот. Вклучува Антимикробен Префилтер Што Може Да се Пере, 2-фазен H13, 99,97% ВИСТИНСКИ хе?
zoom_in

ЖИВОТНА ЌЕЛИЈА 2550 5-Фаза Крајната хепа &засилувач; Јаглерод Прочистувач На Воздухот. Вклучува Антимикробен Префилтер Што Може Да се Пере, 2-фазен

DEN 3199.84

Стока
check Во продавницата

НАЈГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ и НАЈВИСОК рејтинг НА КАДРИ во својата класа МОЌЕН 4-Брзински 350 CFM, ПРЕЦИЗЕН ИЗБАЛАНСИРАН ВЕНТИЛАТОР со запечатени лежишта за УЛТРА ТИВКО РАБОТЕЊЕ, ОПТИМАЛНА ЕФИКАСНОСТ и ПОДОЛГ ЖИВОТЕН ВЕК. ПОСВЕТЕНИ НЕЗАВИСНИ ХЕПА И ЈАГЛЕРОДНИ ФИЛТРИ дизајнирани и произведени според највисоките КОРЕЈСКИ СТАНДАРДИ. Вклучува : АНТИМИКРОБЕН префилтер ШТО МОЖЕ ДА СЕ ПЕРЕ, кој за фаќање и неутрализирање на поголеми честички како прашина, првут од домашни миленици, спори на мувла и полен, МЕДИЦИНСКИ ФИЛТЕР Н13 Од 2 фази 99,97% ВИСТИНСКИ хепа филтер ЗА ФАЌАЊЕ 99,97% ОД ВИРУСИ, БАКТЕРИИ и БАКТЕРИИ мали до 0,1 микрони и 2-фазен активиран грануларен јаглероден филтер со ПОВЕЌЕ од 2 килограми јаглерод ЗАФАЌА И НЕУТРАЛИЗИРА МИРИСИ. КВАЛИТЕТНА конструкција и компоненти обезбедува ИЗДРЖЛИВОСТ и СИГУРНОСТ. ГОЛЕМА ВРЕДНОСТ поддржана од посветена ПОДДРШКА и цврста ГАРАНЦИЈА. ЕНЕРГЕТСКА ЅВЕЗДА, ЕПА И КАЛИФОРНИЈА ВОЗДУШНИ РЕСУРСИ ОДБОР СЕРТИФИЦИРАН.

Поврзани производи..