• Свеж
Проверете Вентил 1/2 Инчен Навој, Вентили Електромагнетни Вентили Проверете Вентили Од Леано Железо Еднонасочен Тип На Клип Превенција На Повратен Проток Пневматс?
zoom_in

Проверете Вентил 1/2 Инчен Навој, Вентили Електромагнетни Вентили Проверете Вентили Од Леано Железо Еднонасочен Тип На Клип Превенција

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Карактеристики На Производот Обратниот вентил се користи за водење на протокот на вода во една насока во системот на гасоводот за да се спречи повратен проток. Натпревар Употреба. Вентилите за проверка често се комбинираат со вентили за гас и вентили за секвенца за да формираат еднонасочни вентили за гас и еднонасочни вентили за секвенца. Применлива Сцена. Обратните вентили се погодни за разни течности и гасови, вода, воздух и некои корозивни течности. Стабилни Перформанси. Обратниот вентил е лесен за инсталирање, има низок отпор, добри перформанси на запечатување и сигурни перформанси. Обратниот вентил е изработен од висококвалитетен метален материјал од железо, кој е издржлив и погоден за компресори за воздух. Карактеристики На Производот. Обратниот вентил се користи за водење на протокот на вода во една насока во системот на гасоводот за да се спречи повратен проток. Натпревар Употреба. Вентилите за проверка често се комбинираат со вентили за гас и вентили за секвенца за да формираат еднонасочни вентили за гас и еднонасочни вентили за секвенца. Применлива Сцена. Обратните вентили се погодни за разни течности и гасови, вода, воздух и некои корозивни течности. Стабилни Перформанси. Обратниот вентил е лесен за инсталирање, има низок отпор, добри перформанси на запечатување и сигурни перформанси.

Item Type:
Check Valve
Material:
Iron
Interface Size:
1/2in
Threaded Hole 1:
Approx. 20 x 10mm / 0.8 x 0.4in(Outer Diameter and Inner Diameter)
Threaded Hole 2:
Approx. 21 x 12mm / 0.8 x 0.5in(Outer Diameter and Inner Diameter)
Scope of Application:
Suitable for Air Compressors, etc.
Package List:
1 x Check Valve:

Поврзани производи..