• Свеж
Solustre 10 парчиња фиока за чевли за чевли, штанд, патики сандали чисти сандали летни сандали чисти чевли решетки за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли, д?
zoom_in

Solustre 10 парчиња фиока за чевли за чевли, штанд, патики сандали чисти сандали летни сандали чисти чевли решетки за чевли за чевли

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Организатори на чевли држачи- можат да бидат широко за да ги прикажете чевлите на полиците, организаторите на чевлите, плакарите, орманите, трговските центри Стенд за прикажување на патики- Оваа поддржувачка решетка е дизајнирана за одржување на чевлите во убавина и соодветна форма. Формулар за прикажување на чевли- Направено од акрилен материјал, овој внатрешен носилки е безбеден и, нема да избледи или лесно. Експандер за чевли за жени- направен од акрилен материјал, овој внатрешен носилки е безбеден и издржлив, нема лесно да избледи или крши. Екранот на чевли- едноставен, но модерн, може да ги направи вашите чевли поретко, може да се рангираат, многу удобни. Пакетот вклучува 10 x лавици за приказ на чевли -Материјал : Акрилна решетка за поддршка на чевли. -Којата : Транспарентен приказ на чевли.55in држачи за организатори на чевли. - Може да биде широко за да ги прикажете чевлите на полиците, организаторите на чевли, плакарите, орманите, шопинг -трговските чевли. - Мазна површина и рабови за лесно чистење, мала тежина и лесен за поставување држач за поддршка на чевли. - Направено од акрилни материјали и детална изработка, безбедна и издржлива за штанд за прикажување на чевли за време на услугата. - Со разумна крива, ви носи погодност и исто така може да се рангира заедно за лесно складирање на акрилен приказ на чевли.

Поврзани производи..