• Свеж
Nolitoy 2 комплети 6 парчиња квадратни не'рѓосувачки десерт и или за пудинг чај дегустација на кафе ресторан храна мала крема апетизали лажички сапици еспресо кујна ла?
zoom_in

Nolitoy 2 комплети 6 парчиња квадратни не'рѓосувачки десерт и или за пудинг чај дегустација на кафе ресторан храна мала крема апетизали

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Лажица- Со дупка за триаголник, лажиците се и погодни за складирање Лажица во форма на лопата- Со дупка за триаголник, лажиците се креативни и погодни за складирање. Лажици од лопата- овошна лажица Двете различни лажици ќе ги задоволат вашите различни потреби. Лажица за печење- Практична и универзална, удобна за зафаќање, лесен за ракување. Коктел лажица- со дупка за триаголник, лажиците се и погодни за лажица за мешање на шеќер за складирање. Лажица- Со дупка за триаголник, лажиците се и погодни за складирање. Лажица во форма на лопата- Со дупка за триаголник, лажиците се креативни и погодни за складирање. Лажици од лопата- овошна лажица Двете различни лажици ќе ги задоволат вашите различни потреби. Лажица за печење- Практична и универзална, удобна за зафаќање, лесен за ракување. Коктел лажица- со дупка за триаголник, лажиците се и погодни за лажица за мешање на шеќер за складирање. Пакетот вклучува 2 x поставени 6 парчиња лажици - изработени од материјал од не'рѓосувачки челик, за употреба лажица за копање. - Доаѓа со две форми лажици, тие ќе ги задоволат вашите различни потреби за употреба. -Олката : лажица за дегустација на сребро. - Со дупка за триаголник, лажиците се креативни и погодни за лажици за складирање на метални десерт. - Споделете со вашите пријатели и семејство бидејќи тие се практични лажици лажици со шеќер.

Поврзани производи..